reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@ivvonka niby lekarz powiedział, że na 100% już chłopiec, ale ja się na niego nie czuję:D a chciałabym coś zacząć kupować :-)
Mi jęczmień wyskoczył na oku, wczoraj pol dnia z obrączka(zawsze pomagało) , a dzisiaj jeszcze większy . Poszłam do okulisty, kolejka jak cholera bo to kasa chorych, zapukałam i po prostu weszłam, nikt się nie odezwał, chociaż ciąży po mnie nie widac, chyba się nie spodziewali:D
Ale zrobiłam tak tylko dlatego, że chodzę już do tej Pani doktor 15 lat, wiec jak do starej znajomej, która mnie pamięta jako dziecko male 9letnie:) dostałam maść i będę smarować, powiedziała ze bezpieczna w ciąży, oczywiście w ulotce- skonsultować z lekarzem.
Jak wyszłam z gabinetu, to się 3 facetów rzuciło do drzwi, żeby wejść :p
A tak to w sklepie czy aptece stoję grzecznie w kolejce, mam przypinkę przy torebce #jestem w ciąży , ale jakoś wszystko to takie ślepe :-)

reklama
Wiesz co, ja im do końca nie wierze :D czułam od początku dziewczynkę, na prenatalnych pierwszego trymestru powiedział, że dziewczynka, tydzień później byłam u innego lekarza na konsultacji (miałam trochę perypetii z prenatalnymi) i tez powiedział, że dziewczynka . Po czym z 2 tyg temu ten pierwszy powiedzial mi, że jednak chłopiec. Więc już sama nie wiesz, zobaczę co powiedzą na połówkowych, dlatego już tak się nie mogę doczekać :)

To co oni nie potrafią rozróżnić czy jak ....
Przecież już na tym etapie ciąży widać
Mi od razu potwierdzili dziewczynka a jak wychodzi ci w kalendarzu chińskim sprawdzałaś?

reklama
Do góry