reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@ivvonka niby lekarz powiedział, że na 100% już chłopiec, ale ja się na niego nie czuję:D a chciałabym coś zacząć kupować :-)
Mi jęczmień wyskoczył na oku, wczoraj pol dnia z obrączka(zawsze pomagało) , a dzisiaj jeszcze większy . Poszłam do okulisty, kolejka jak cholera bo to kasa chorych, zapukałam i po prostu weszłam, nikt się nie odezwał, chociaż ciąży po mnie nie widac, chyba się nie spodziewali:D
Ale zrobiłam tak tylko dlatego, że chodzę już do tej Pani doktor 15 lat, wiec jak do starej znajomej, która mnie pamięta jako dziecko male 9letnie:) dostałam maść i będę smarować, powiedziała ze bezpieczna w ciąży, oczywiście w ulotce- skonsultować z lekarzem.
Jak wyszłam z gabinetu, to się 3 facetów rzuciło do drzwi, żeby wejść :p
A tak to w sklepie czy aptece stoję grzecznie w kolejce, mam przypinkę przy torebce #jestem w ciąży , ale jakoś wszystko to takie ślepe :-)

reklama
Wiesz co, ja im do końca nie wierze :D czułam od początku dziewczynkę, na prenatalnych pierwszego trymestru powiedział, że dziewczynka, tydzień później byłam u innego lekarza na konsultacji (miałam trochę perypetii z prenatalnymi) i tez powiedział, że dziewczynka . Po czym z 2 tyg temu ten pierwszy powiedzial mi, że jednak chłopiec. Więc już sama nie wiesz, zobaczę co powiedzą na połówkowych, dlatego już tak się nie mogę doczekać :)

To co oni nie potrafią rozróżnić czy jak ....
Przecież już na tym etapie ciąży widać
Mi od razu potwierdzili dziewczynka a jak wychodzi ci w kalendarzu chińskim sprawdzałaś?

reklama
Do góry