Wiesz co to moja trzecia ciąża ale długo nie wiedziałam czy to dziecko czy jelita. Dopiero 18 rowno byłam pewna kiedy jelita kiedy dziecko.A ja nie wiem, gdzie mam łożysko. W opisie usg genetycznego nie znalazłam takiej informacji. Może tym razem lekarz coś mi powie. Na pewno póki co nie wyczuwam żadnych ruchów, jak już to tylko małe rewolucje żołądkowe. Ciekawe czy jak się pojawią to je na początku w ogóle rozpoznam? Bo opis z internetu "pojawia się delikatne łaskotanie, które poetycko można porównać do trzepotania skrzydeł motyla, prozaicznie zaś do pracy jelit czy wzdęć." nie mówi mi za wiele xD
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja już chyba od miesiąca czuje. A tez mam na przedniej. Wszystko zależy ... ale jak dłużej jest cisza to się stresuje
zanciak
To może jednak czuje a nie mam urojenia. Sama nie wiem w necie pisze że to mało prawdopodobne że czuje jak na przedniej ścianie. Ale to już druga ciaza, za niedługo pewnie bd czuła już mocno to bd lepiejJa już chyba od miesiąca czuje. A tez mam na przedniej. Wszystko zależy ... ale jak dłużej jest cisza to się stresuje
Ktosik_Cosik
Zaciekawiona BB
Dziewczyny fajnie ze zamieszczacie listy bo kazda moze cos dolozyc od siebie. Wiec ja tez dodam cos od siebie. Do szpitala wode najlepiej zabrac w butelce z "ustnikiem" jest latwiej z niej pic na lezaco. Dla mnie byla to rewelacja bo od gazu w buzi mialam pustynie!!! No i do torby warto wlozyc ladowarke do telefonu. A i jeszcze napoj energetyczny i jakiegos batona dla partnera bo dzieciaczki czasami sobie bardzo dziwne godziny wybieraja na przyjscie na swiat. Poza tym u mnie sprawdzily sie ochraniacze na materac pod przescieradlo. I nie tylko na materac dla dziecka ale i na moje lozko. Chlopcy czesto po otwarciu pieluchy siusiaja na prawo i lewo. Moj mial niezle cisnienie i nawet zaslonce na oknie sie raz oberwalo. Ponadto lampka nocna dotykowa. Syn zawsze sie budzil jak kliknelam wlacznikiem do swiatla.
U mnie dzis nawet nie wiosna tylko lato sie zrobilo wiec gnije na lezaku i ciesze sie spokojem. Choc swedzi mnie strasznie podbrzusze i nie wiem dlaczego. Milego popoludnia dziewczyny
U mnie dzis nawet nie wiosna tylko lato sie zrobilo wiec gnije na lezaku i ciesze sie spokojem. Choc swedzi mnie strasznie podbrzusze i nie wiem dlaczego. Milego popoludnia dziewczyny
xnightfall94
Bardzo lubię tak rozpinane body. Śliczny sweterek.Ja nic nie dodam, bo nie mam pojęcia
Dodam jedynie moje dzisiejsze zakupy z Lidla
Zobacz załącznik 846759
Zobacz załącznik 846761Zobacz załącznik 846762Zobacz załącznik 846763
KatarzynaCarmen
Hej dziewczyny z przyjemnością chciałabym do waszej grupy wrześniowych mamusiek 2018
Dzisiaj zaczęłam 20 tydzień pierwszej ciąży już półmetek
Termin mam na 8 września i spodziewamy się dziewczynki .
Myszawa
Witaj gratuluję! Ja będę mieć chyba chłopca. Jak samopoczucie?Hej dziewczyny z przyjemnością chciałabym do waszej grupy wrześniowych mamusiek 2018
xnightfall94
Bardzo lubię tak rozpinane body. Śliczny sweterek.
Myśle, ze dla mnie bez doświadczenia będą łatwiejsze w obsłudze
reklama
KatarzynaCarmen
Witaj gratuluję! Ja będę mieć chyba chłopca. Jak samopoczucie?
Ogólnie całkiem super nie mogę narzekać bo początki były straszne najgorsze ż możliwych już o 100 razy lepiej czuje już ruchy maleństwa i to jest najważniejsze.
Jeszcze nie jesteś pewna co do płci? W którym tygodniu jesteś