reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też właśnie mam takie mieszane uczucia. Ja do końca 18 tc z niego wyjdę. A Ty dopiero wchodzisz i to z taką "końską" dawką. Dziwne. A może jeszcze poszukaj innej lekarki? I tego i tego duże dawki. To pierwsza ciąża? Miałaś jakieś niepowodzenia? U mnie niby wszystko od początku ok, ale po poronieniu od razu mi włączyli Dupha. Profilaktycznie. No dziwna sprawa...

Bolą was czasem kości - jakby to ująć - na łączeniach nogi z miednicą? Mnie często boli i tak jakby się blokuje po prawej stronie. I zapomniałam o tym wspomnieć mojemu dr.
Bolą. Się rozchodzi cośtam. Miałam tak w pierwszej ciąży w drugiej nie i teraz sie pojawiło. Pachwiny. Więzadła. Grom wie. Tak ma być ;-)

reklama
Hejka. W końcu powoli uświadamiam sibie ze jestem w ciąży. Cały czas boje się o swoją dzidzie po pierwszej straconej ciąży. Wczoraj bylam na kolejnej wizycie i w dalszym ciagu wszystko jest super.
Nie znamy jeszcze płci bo dzidzia ma nas w d... i obraca się pleckami. 26 kwietniamy mamy prenatalne połówkowe więc może wtedy coś zobaczymy.
Dzisiaj 17+6. Ale nie czuje jeszcze ruchów dzidzi a szkoda bo wczoraj fikało koziołki [emoji16][emoji16][emoji16]

U mnie połówkowe 23 kwietnia, na pierwszych lekarz mówił że coś ma między nogami i być może to chłopiec, my jakoś nie mamy parcia na płeć chociaż chciałabym wiedzieć.

reklama
Ja czuję że będzie dziewczyna. Ale jak @GoJ napisałaś, że to moze pragnienie a nie przeczucie to sie zastanawiam czy i u mnie tak nie jest :D

Swoją droga u mnie w domu byly 3 dziewczyny i bylo super :) a z mojego ojca, który jest złota rączka się śmieją że wszystko potrafią zrobić poza synem :p

Do góry