reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Już po wyniki idealne więc poczułam ulgę, na płeć nie miałam co liczyć bo lekarka się spieszyla, ale w piątek idę do swojego i być może będzie coś widać, dzidzia skałala jestem zadowolona.... A tu taka cisza chyba przez te piękna pogodę, miłego dnia

Bajdelka35 super że wszystko dobrze. Ja wizytę mam dopiero 13 kwietnia a drugie prenatalne 27.04.
Ale czuje już ruchy wiec jestem spokojniejsza. Mała w wielkanoc dała taki popis że mi brzuch podskakiwał a pewnie to przez tą tone ciasta którą zjadłam bo się nacieszyć nie mogłam że mi mdłości po słodkim wreszcie przeszły :p U mnie też pogoda piękna. Aż się wszystko chce robić. Ja juz częsć kwiatków dzisiaj na balkony wyniosłam żeby wreszcie przestały się męczyc uciśnięte po rogach w pokojach. A ze mam halo na punkcie zielonych badyli to mam cały dom w kwiatkach i od 2 tygodni po kilka dziennie przesadzam.

Hej.

Przed swietami mialam taki kolowrotek ze hej. Teraz w sumie tez ciagle w biegu jestem i taki caly kwiecien bede miala. Co chwilę gdzies mnie nogi niosa :)

Cześc dziewczyny, weszłam na forum, zby poczytać o amino i patrze a tu grupa wrzesniówek :) więc jestem :)

To moja druga ciąża, mam już 9 letniego maluszka ;)
termin wdg gina 29.09, ale kalendarzyki i na prenatalnych pokazują 30,

Widzę, że ostro zdołałyście naklikać prawie 1100 stron wiec wybaczcie ,że nie jestem na bieżąco, ale może jakoś wieczorkami nadrobię, choć przyznam , że choć nie zasypiam juz na siedząco , to i tak padam jak pluto gdy tylko skończe prace i obowiązki domowe....

Ale cudowna pogoda! Byłam na spacerze. Nie uwierzycie ale W LETNIEJ SUKIENCE i w ogóle nie było mi zimno. Bez rajstop. Bez kurtek. Swetrów. Cudownie.

Ale cudowna pogoda! Byłam na spacerze. Nie uwierzycie ale W LETNIEJ SUKIENCE i w ogóle nie było mi zimno. Bez rajstop. Bez kurtek. Swetrów. Cudownie.
U mnie też pogoda piękna, jak mała była w przedszkolu auto pół dnia czyscilam, po świątecznych wymiocinach. Może potem wyjdziemy też na spacer :)

oar8yx8d6a2llcco.png

reklama
Do góry