reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Współczuję Goj. A z innym chirurgiem próbowałaś?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
W czwartek mam wizytę. Może się nie wykończę....
Ale wydaje mi się że powinnaś dostać antybiotyk!!!! Moja córka tydzień temu miała problem taki jakąś pseudo dentysta na NFZ zakleil jej zęba lekarstwem mleczka na którego nie narzekala strasznie spuchla Zaczęła goraczkowac poszłam prywatnie do naprawdę dobrego stomatologa zrobił jej się zgorzel i obowiązkowo antybiotyk! Co 8godz wstawalam w nocy aby pilnować godz pomogło od razu i wtedy lekarz mógłbym zająć się tym zebem nie wyrywal ale ma spilowany że jedzenie nie będzie tam zostawać..... Doradz się lepiej innego dentysty bo to co piszesz to nie dobrze zwłaszcza że jesteś w ciąży i nie powinnaś cierpieć
Zwykły nie chce dać bo się boi ze względu na ciążę. Jak tylko dzwoniłam i mówiłam że zgorzel, że ósemka że ciąża to panika i popłoch.... Dopiero w czwartek mam stomatologa chirurga szczekowego oby tak dobrego jak poprzednia moja stomatolog ktora juz oczywiscie nie pracuje...

Cześć dziewczyny chwilę mnie nie było ale postaram się nadrobić. Trochę do czytania jest. U mnie chyba coraz lepiej. Po lekach kaszel mija zatoki jeszcze tyle że od zatok wydało się zapalenie ucha. Dzisiaj u laryngologa byłam. Ale powiedział że sobie poradzimy:-) normalnie jak nie urok to ... do lekarza prywatnego mam za tydzien. Mam nadzieję się dowiem kto mieszka w brzuszku. Mam nadzieję że święta miło wam minęły. :-)

U mnie dziś cisza i spokój. Chłopcy pojechali do swojej kuzynki. Także mogę kontemplować ból :-) brakowało mi takiego odpoczynku.

reklama
Do góry