reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie prenatalne USG super, ale Pappa do D... , zespół Edwardsa 1:147, dostałam skierowanie na amniopunkcję :( nie pamietam wczorajszej drogi do domu, ani tego jak wczoraj zasnęłam... jestem załamana

hchyyx8dc9h7pt1x.png
Witaj w klubie, ja mam amniopunkcje za tydzien bo mialam wynik zespolu downa 1:43,ale lekarka kazala się jeszcze nie martwić bo moja niedoczynność tarczycy mogla zafałszowac i tego się trzymam, życzę Ci dobrych wyników i wiary w to ze będzie dobrze

reklama
Ja kupiłam w Lidlu dwie sztuki legginsów i dwie bluzki ciążowe . Dobrej jakości są więc akurat na wyjścia. Na allegro zamówiłam sobie po domu getry ciążowe i spódnice na ciepłe dni. Przede mną jeszcze wesele w czerwcu więc sukienkę też zakupie :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam w Lidlu dwie sztuki legginsów i dwie bluzki ciążowe . Dobrej jakości są więc akurat na wyjścia. Na allegro zamówiłam sobie po domu getry ciążowe i spódnice na ciepłe dni. Przede mną jeszcze wesele w czerwcu więc sukienkę też zakupie :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Przede mną Komunia córki. Nie mam zielonego pojęcia co ubrać , będę myśleć bliżej terminu żeby się nie okazało ze nie wejdę :)

Witaj w klubie, ja mam amniopunkcje za tydzien bo mialam wynik zespolu downa 1:43,ale lekarka kazala się jeszcze nie martwić bo moja niedoczynność tarczycy mogla zafałszowac i tego się trzymam, życzę Ci dobrych wyników i wiary w to ze będzie dobrze

Trzymam kciuki i myśle o tobie ciepło:* a widzisz mój lekarz prowadzący, który robił mi prenatalne, jest endokrynologiem, i nic na ten temat nie wspomniał... powiedział ze wynik może być taki przez łożysko,które jakoś tam źle zadziałało

hchyyx8dc9h7pt1x.png

O wlasnie wozek patrze za wozkami z serii quinny tylko używany. Znalazlam fajny na olx minus chyba tylko jeden ze nie ma pałąka przy spacerówce no i jazda aż do Tarnowa po niego ale czekam az coś bedzie bliżej Krakowa:)

Ja marze o tym wózku już kilka lat. Tak mi się podoba( quinny mood ) ze nie wyobrażam sobie innego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam o 15 wyniki testów pappa i ocenę ryzyka. Czuje się tak zestresowana:(:(:( wszyscy mi mówią ze będzie dobrze, a ja czytam różne Wasze wpisy i wiem,że może być różnie..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moje Drogie, termin porodu mam ustalony na 27 wrzesień, czy dzidzia się nie pośpiesz to inna sprawa. Czy mogłybyście mi coś doradzić w temacie rozstępów. Kiedy zacząć coś stosować, jakie produkty są bezpieczne dla dziecka ?

Oo też m termin na 27 września, ale raczej urodzę wcześniej bo bd miała cesarkę. Ja używam bio oil

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry