reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny ja mam termin na 5 września. Wczoraj byliśmy na USG od początku marzyłam o dziewczynce nawet moje samopoczucie wskazuje na córeczkę a lekarz starał się zobaczyć jaka płeć po długim czasie stwierdził że na 90% syn bo ciężko zobaczyć ponieważ siedzi po turecku.. jestem trochę zawiedziona. Nie znoszę chłopców. Mąż ma syna z pierwszego zwiazku. Ma 7 lat i dał mi już tak popalić że nabrałam uprzedzenia

reklama
Każde dziecko jest inne, a dziewczynki też dają popalic, mam córkę 3 latka i jest strasznie niegrzeczna. Więc to nie zależy od płci.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niby tak ale tak sobie to wbiłam do głowy, że mam teraz załamanie. Powinnam się cieszyć że wszystko w porzadku...
Mam tylko bardzo nisko ułożone łożysko i pytanie do Was czy widać Wasze brzuszki? Ja jak na 16 tydzień mógłabym ciążę ukrywać bo tak naprawę mało widać a dzidzia ma zaledwie 10cm

Mój w sumie widać, ale myślę że jakbym ubrlaa luźne ubrania to by dało się jakoś ukryć, ale ja jestem prawie w 13 tyg.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

14tc dla mnie ogromny jak na ten czas

Załączniki

• 20180317_155222.jpg
    20180317_155222.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Cześć dziewczyny ja mam termin na 5 września. Wczoraj byliśmy na USG od początku marzyłam o dziewczynce nawet moje samopoczucie wskazuje na córeczkę a lekarz starał się zobaczyć jaka płeć po długim czasie stwierdził że na 90% syn bo ciężko zobaczyć ponieważ siedzi po turecku.. jestem trochę zawiedziona. Nie znoszę chłopców. Mąż ma syna z pierwszego zwiazku. Ma 7 lat i dał mi już tak popalić że nabrałam uprzedzenia
Po 1. to będzie Twój syn a nie jakiejś tam baby. Wiec będzie kochany i cudowny jak jego wspaniała mama.
Po 2. zapewne po porodzie rozczarowanie minie.

Do góry