reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A macie do tego dziewczyny dodatkowo strzelanie, przeskakiwanie kości łonowej ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej tak w biodrach , W ciąży nie skupiałam się na tym ale wcześniej przy np ćwiczeniach nieraz się śmiałam ze nie mogę nóg złożyć :) albo ze mi chrupnelo cos Teraz się ograniczam wszystko robię delikatnie i powoli i raczej nie było okazji do tego. Ale jeszcze przyobserwuje.

reklama
Raczej tak w biodrach , W ciąży nie skupiałam się na tym ale wcześniej przy np ćwiczeniach nieraz się śmiałam ze nie mogę nóg złożyć :) albo ze mi chrupnelo cos Teraz się ograniczam wszystko robię delikatnie i powoli i raczej nie było okazji do tego. Ale jeszcze przyobserwuje.
A w biodrach też tak mam, zresztą wszystkie kości mi strzelają ale nigdy łonowa a to boli bardziej niż biodra

Hej dziewczyny do tej 16 to chyba jajo zniose tak się stresuję zwłaszcza że od dziś nowy lekarz i mam nadzieję że ostatni do końca ciąży, według obliczeń dziś 12tc jeszcze tydzień i zacznę drugi trymestr jakby wkoncu mi od wczoraj zmęczenie przeszło i po raz pierwszy nie spałam popołudniu bo ogólnie od początku zajścia jestem nie do życia i wleklo się od stycznia strasznie, teraz czekam na wiosnę popołudniu dam znać

Hej dziewczyny do tej 16 to chyba jajo zniose tak się stresuję zwłaszcza że od dziś nowy lekarz i mam nadzieję że ostatni do końca ciąży, według obliczeń dziś 12tc jeszcze tydzień i zacznę drugi trymestr jakby wkoncu mi od wczoraj zmęczenie przeszło i po raz pierwszy nie spałam popołudniu bo ogólnie od początku zajścia jestem nie do życia i wleklo się od stycznia strasznie, teraz czekam na wiosnę popołudniu dam znać

Powodzenia. Mam nadzieje ze będziesz zadowolona z nowego lekarza :) ja za to drugi zaczęłam gorzej niż pierwszy :) teraz dopiero spanie , mdłości:) daj znać po wizycie

Ma któraś tak ze jak zjecie coś naprawde ostrego to nawet tego nie czujecie? Dodalam sobie do zupy chili i nic zupelnie nic nie czuje. Moja mama sprobowala jej buzie wykrecilo bo podobno takie ostre. A mnie nie rusza. Drugi raz mam tak ostatnio jadlam jakas zupę meksykanska tez ostra Wszystkich wykrecalo a mnie nie. Jeszcze 3 dokladki wzielam :p

Ma któraś tak ze jak zjecie coś naprawde ostrego to nawet tego nie czujecie? Dodalam sobie do zupy chili i nic zupelnie nic nie czuje. Moja mama sprobowala jej buzie wykrecilo bo podobno takie ostre. A mnie nie rusza. Drugi raz mam tak ostatnio jadlam jakas zupę meksykanska tez ostra Wszystkich wykrecalo a mnie nie. Jeszcze 3 dokladki wzielam :p

O ciekawie , jakieś pomieszania smaków się zdarzają ale raczej w druga stronę. Coś niesolone a ja marudzę Że przesolone hmmm a co do ostrych to niewiem bo dawno nie robiłam niczego konkretnie ostrego . U mnie córka tak miała jakiś czas ze mogła jeść mega ostre i nic. Jakies chinskie ostre sosy , najostrzejszy kebab jakby nie czuła nic. Dorośli wymiękali a ona się domagała więcej ostrego i mówiła ze słabe

reklama
Ja znowu straszną zgagę mam po ostrym

Do góry