reklama
Paulina_wrzesień12
Fanka BB :)
Laseczki w PnŚ Wyprawka dla noworodka
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasiaczek89pl
Ja miałam tylko USG prenatalne i nie szykowałam się specjalnie, co do pappy to nie wiem czy trzeba być na czczo czy nie.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Mówili ze nie trzeba , zreszta ja miałam popołudniu i kto by wytrzymał głodny ale jak przed każdym pobraniem krwi , warto chwilkę przysiąść zrelaksować się i napić pare łyków wody wcześniej
kasiaczek89pl
Dziękuję dziewczyny![emoji173]
Nie ma za co , w końcu tu po to jesteśmy żeby wspierać się nawzajem i pomagać . A i pamiętaj nie ma głupich pytań , najwyżej mogą być takie odpowiedzi . Ale to nie tu. Napisz po prenatalnych
Aniabrz
Jutro o 9.30 mam na pewno dam znac oby wszystko bylo dobrzeNie ma za co , w końcu tu po to jesteśmy żeby wspierać się nawzajem i pomagać . A i pamiętaj nie ma głupich pytań , najwyżej mogą być takie odpowiedzi . Ale to nie tu. Napisz po prenatalnych
Witamy serdecznieCześć
Witam się i ja. Choć nie mogę uwierzyć, że to dzieje się naprawdę
Termin mam na 26.09
Ja posiadam BeSafe Pregnant iZi fiz. Bardzo wygodnie się w tym jeździ, bo pas biodrowy nie wchodzi ci na brzuch. Możesz zapiąć adapter na przednim fotelu za pomocą paska lub z tyłu za pomocą isofix, jeśli w samochodzie posiadasz tę opcję. Polecam, we wczesnej ciąży przy wypadku, ostrym hamowaniu zapobiega odklejeniu się łożyska. Ogólnie sprawa jest droga, ale na OLX sprzedają ludzie używane w dobry stanie za mniejsze sumki.Dzień dobry ! Dziewczyny to ja podrzucam pierwszy temat na dziś , Adapter pasów dla ciężarnej . Ktoś ma / używał / używa, jakieś wnioski ? Dużo jeżdżę a że wożę dzieci nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów. Możemy pominąć temat dodatkowych kosztów bo są już wypożyczalnie takich sprzętów, ale pochwalcie się modelami.
Do USG pęcherz najlepiej jakby był pełen, jeśli chodzi o badanie przez brzuch. Do badania przez pochwę musi być pusty. Ja przed badaniem byłam w toalecie, bo niestety już nie wytrzymałam, a miałam i przez brzuch i przez pochwę i lekarz nic nie mówił.Hej dziewczyny mam głupie pytanie czy do prenatalnych trzeba sie jakos specjalnie przygotowac ?
Co do badań z krwi, np. test PAPPa, to nie musisz być na czczo.
kasiaczek89pl
Jutro o 9.30 mam na pewno dam znac oby wszystko bylo dobrze
Mi się podobało to ze mogłam widzieć dzidzie na dużym ekranie , fajne uczucie . Trzymam kciuki za Was
kasiaczek89pl
Posiadam isofix jednak większość jeżdżę jako kierowca a z tyłu to nigdy bo zle znoszę popatrzę sobie w sieci na taki o jakim piszesz ,Witamy serdecznie
Ja posiadam BeSafe Pregnant iZi fiz. Bardzo wygodnie się w tym jeździ, bo pas biodrowy nie wchodzi ci na brzuch. Możesz zapiąć adapter na przednim fotelu za pomocą paska lub z tyłu za pomocą isofix, jeśli w samochodzie posiadasz tę opcję. Polecam, we wczesnej ciąży przy wypadku, ostrym hamowaniu zapobiega odklejeniu się łożyska. Ogólnie sprawa jest droga, ale na OLX sprzedają ludzie używane w dobry stanie za mniejsze sumki.
Do USG pęcherz najlepiej jakby był pełen, jeśli chodzi o badanie przez brzuch. Do badania przez pochwę musi być pusty. Ja przed badaniem byłam w toalecie, bo niestety już nie wytrzymałam, a miałam i przez brzuch i przez pochwę i lekarz nic nie mówił.
Co do badań z krwi, np. test PAPPa, to nie musisz być na czczo.
dzięki za opinie , pozdrawiam
reklama
Golabeczka
Ja na prenatalne poszłam jak na zwykłą wizytę, jeśli chodzi o przygotowanie, bo nerwy były jednak większe, ale wszystko ok Miałam tylko usg.
Adapter do pasów na pewno chcę kupić na dniach, właśnie na olx. Jest tam stałe ogłoszenie o wypożyczaniu ich w Warszawie, może niektóre z Was skorzystają, za 20 zł chyba.
Samochodem jeżdżę codziennie i choć pas jeszcze nie uciska, to jednak w razie nawet stłuczki, może zbyt mocno zadziałać na dół brzucha.
Adapter do pasów na pewno chcę kupić na dniach, właśnie na olx. Jest tam stałe ogłoszenie o wypożyczaniu ich w Warszawie, może niektóre z Was skorzystają, za 20 zł chyba.
Samochodem jeżdżę codziennie i choć pas jeszcze nie uciska, to jednak w razie nawet stłuczki, może zbyt mocno zadziałać na dół brzucha.