reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przy karmieniu też warto brać.
Kwas foliowy wspomaga wchłanianie żelaza, więc i na końcu ciąży się przydaje.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny,

Dołączam do Waszego grona z datą porodu 02.09.
Aplikacja oblicza, że to 15tc. W tygodniach 6-12 zdarzały się wieczorem lekkie mdłości,które już opuściły :)
Brzuszek powolutku zaczyna być widoczny, po wciagnieciu wystaje na dole lekko i wyglądam jak Sid z Epoki lodowcowej :D
Witaj...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry ! Dziewczyny to ja podrzucam pierwszy temat na dziś , Adapter pasów dla ciężarnej . Ktoś ma / używał / używa, jakieś wnioski ? Dużo jeżdżę a że wożę dzieci nie wyobrażam sobie jeździć bez pasów. Możemy pominąć temat dodatkowych kosztów bo są już wypożyczalnie takich sprzętów, ale pochwalcie się modelami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie myślałam o adapterach , niby teraz mało jeżdżę ale z pasami czuje się bezpiecznie .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nie myślałam o adapterach , niby teraz mało jeżdżę ale z pasami czuje się bezpiecznie .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie wkurza ze pas mi wjeżdża ciagle na brzuch , ile razy nie spojrzę. Może gdyby brzuch był już większy to by się dało pas jakoś umieścić pod a teraz ciagle na i mało komfortowo się czuje

p19u3e3ko6jbvj3v.png

reklama
Do góry