Annmuśka
Fanka BB :)
Trochę się zamotałam z tą wcześniejszą wypowiedzią tak do końca. Powiedziała że pierwszy trymestr bierzemy dla dzidzi a poźniej dla siebie.Do końca ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę się zamotałam z tą wcześniejszą wypowiedzią tak do końca. Powiedziała że pierwszy trymestr bierzemy dla dzidzi a poźniej dla siebie.Do końca ciąży?
Witaj...Cześć Dziewczyny,
Dołączam do Waszego grona z datą porodu 02.09.
Aplikacja oblicza, że to 15tc. W tygodniach 6-12 zdarzały się wieczorem lekkie mdłości,które już opuściły
Brzuszek powolutku zaczyna być widoczny, po wciagnieciu wystaje na dole lekko i wyglądam jak Sid z Epoki lodowcowej
Witamy na forumCześć
Witam się i ja. Choć nie mogę uwierzyć, że to dzieje się naprawdę
Termin mam na 26.09
Ja jeszcze nie myślałam o adapterach , niby teraz mało jeżdżę ale z pasami czuje się bezpiecznie .
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny mam głupie pytanie czy do prenatalnych trzeba sie jakos specjalnie przygotowac ?