reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Któraś z dziewczyn pisała coś ostatnio o bólu krzyży...tylko nie mogę znaleźć która...
Cierpię i ja z tego powodu i chciałam się popytać o dokladne umiejscowienie tych boli.

reklama
Któraś z dziewczyn pisała coś ostatnio o bólu krzyży...tylko nie mogę znaleźć która...
Cierpię i ja z tego powodu i chciałam się popytać o dokladne umiejscowienie tych boli.
Ja... to mnie bolalo przes pstatnie 1.5 tyg wczoraj i dzis spokoj odpukac ;) w dole boli tak bardziek po prawej stronie kolo kosci ogonowej ;)taki tepy bol tylko ma moge promieniuje czasem. Dzis mam wizyte juz sie nie moge doczekac....
A Ty jak tam ? Mja kolezanke podobno niesamowicie na poczatku bolalo jechala na przeciwbolowych caly czas

Sa chyba z nami z tego co kojarzę dziewczyny ktore chodza i prywatnie i na nfz na zmiane ? Dziewczyny czy macie dwie karty ciąży? Do roznych gin chodzicie?

Hej ja też.chodze i na NFZ i prywatnie do dwóch różnych lekarzy. Mam.jedna kartę założona na NFZ obaj lekarze się wpisują ale nie na każdej wizycie bo w sumie na razie co tydzień chodzę.

Ja... to mnie bolalo przes pstatnie 1.5 tyg wczoraj i dzis spokoj odpukac ;) w dole boli tak bardziek po prawej stronie kolo kosci ogonowej ;)taki tepy bol tylko ma moge promieniuje czasem. Dzis mam wizyte juz sie nie moge doczekac....
O dzięki. Mnie wlaśnie boli tak jakby wyżej kosci ogonowej jak zaczynają sie pośladki po obu stronach. A mnie znowu od 2 dni ostanich znowu zaczelo bolec ale bardziej niz ostatnio i inaczej. Czasem ból promieniuje do pachwin.
A możesz napisać w którym Ty jesteś tygodniu.
Trzymam kciuki za wizytę:wink:

Cześć dziewczyny. Pochwalcie się dziś po wizytach wieściami. Ja już tak mocno odliczam do czwartku... W wolnych chwilach myślę tylko o tym. Mam usg genetyczne. Ciekawa też jestem dokładnego terminu porodu, płci jeśli się uda. Właśnie chciałam przejrzeć usg poprzedniej dwójki moich dzieci, ale znalazłam tylko kilka z usg połówkowego drugiego dziecka. Uwielbiam kiedy mój mąż segreguje papiery. Wrrr. Twierdzi że tylko te 5 zdjęć jest. Tylko, że miałam ich na pewno kilkadziesiąt, w tym 3d. Ech... Miłego dnia

Cześć dziewczyny. Pochwalcie się dziś po wizytach wieściami. Ja już tak mocno odliczam do czwartku... W wolnych chwilach myślę tylko o tym. Mam usg genetyczne. Ciekawa też jestem dokładnego terminu porodu, płci jeśli się uda. Właśnie chciałam przejrzeć usg poprzedniej dwójki moich dzieci, ale znalazłam tylko kilka z usg połówkowego drugiego dziecka. Uwielbiam kiedy mój mąż segreguje papiery. Wrrr. Twierdzi że tylko te 5 zdjęć jest. Tylko, że miałam ich na pewno kilkadziesiąt, w tym 3d. Ech... Miłego dnia

Hej ja wizytę 4 dni temu miałam i pierwszy raz widziałam jak mały szaleje. Rękami i nogami machal jakby chciał pokazać że tak tak jestem :-) ogólnie termin miałam mieć na 20.09 A wyszło że chyba 23.09 ale jeszcze zobaczymy :-) w środę kolejna wizyta więc może będzie dokładniej wiadomo :-)

O dzięki. Mnie wlaśnie boli tak jakby wyżej kosci ogonowej jak zaczynają sie pośladki po obu stronach. A mnie znowu od 2 dni ostanich znowu zaczelo bolec ale bardziej niz ostatnio i inaczej. Czasem ból promieniuje do pachwin.
A możesz napisać w którym Ty jesteś tygodniu.
Trzymam kciuki za wizytę:wink:
11 tydzien dzis ;) mi tez tak w ttm miejscu tylko z jednej strony ale nie non stop;) a Ty ktory tydzien ?

11 tydzien dzis ;) mi tez tak w ttm miejscu tylko z jednej strony ale nie non stop;) a Ty ktory tydzien ?

Ja jestem 11 t + 3 dzień z om, a z usg w piatek wyszlo ze dzidziuś o 7 dni starszy.
Po porodzie córki miałam przez chwile problem z kręgosłupem np.podczas jej kąpieli po pochylaniu sięnie moglam sie wyprostować....ale ponieważ w miare szybko przeszło to jakos tak zapomnialam o tym...no i czasem dokuczalo mi po przepracowaniu biodro. Nigdy tego nie leczylam i teraz chyba zacznie mi się problem.
Ten bol jest właśnie taki tępy raz mocnej a raz słabiej. Zapytaj dzisiaj swojego lekarza jak mozesz;) o te bóle bo mnie wtedy na wizycie nie bolało, a że mialam tysiac innych spraw to zapomniałam zapytać.

Witam Was [emoji2] Do środy macie czas by wysłać do mnie wiadomość na pirv jeśli chcecie dołączyć do grupy zamkniętej- to ostatnia szansa ,bo potem już nie przyjmujemy nikogo do grupy zamkniętej.
Pozdrawiam [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem 11 t + 3 dzień z om, a z usg w piatek wyszlo ze dzidziuś o 7 dni starszy.
Po porodzie córki miałam przez chwile problem z kręgosłupem np.podczas jej kąpieli po pochylaniu sięnie moglam sie wyprostować....ale ponieważ w miare szybko przeszło to jakos tak zapomnialam o tym...no i czasem dokuczalo mi po przepracowaniu biodro. Nigdy tego nie leczylam i teraz chyba zacznie mi się problem.
Ten bol jest właśnie taki tępy raz mocnej a raz słabiej. Zapytaj dzisiaj swojego lekarza jak mozesz;) o te bóle bo mnie wtedy na wizycie nie bolało, a że mialam tysiac innych spraw to zapomniałam zapytać.
Oki zapytam ;) od razu dam znac ;) trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok z malenstwem ;)

Do góry