Aniabrz
Fanka BB :)
Prywatnie? Czy na nfz ?Co miesiąc [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prywatnie? Czy na nfz ?Co miesiąc [emoji4]
PrywatniePrywatnie? Czy na nfz ?
DziekujePrywatnie
A ty co ile masz wizytę ??Dziekuje
Co 3 tygodnie tez prywatnie szgkam kogos na nfz ale mam dopiero wizyte na 12 kwietnia wiec jeszze z jeden raz pojde prywatnieA ty co ile masz wizytę ??
Ja dzwoniłam w grudniu jak się zorientowałam że jestem w ciąży to mi na NFZ powiedzieli termin połowę kwietniaCo 3 tygodnie tez prywatnie szgkam kogos na nfz ale mam dopiero wizyte na 12 kwietnia wiec jeszze z jeden raz pojde prywatnie
W jednej przychodni w miescie powiedzieli koniec pazdziernika....Ja dzwoniłam w grudniu jak się zorientowałam że jestem w ciąży to mi na NFZ powiedzieli termin połowę kwietnia
Ja chodzę ale to jest ten sam lekarz co prywatnie chodzę mam jedną założona na NFZ.Po skierowana na badania chodzę na NFZ bo bym zbankrutowała bo są nie które bardzo drogie.Sa chyba z nami z tego co kojarzę dziewczyny ktore chodza i prywatnie i na nfz na zmiane ? Dziewczyny czy macie dwie karty ciąży? Do roznych gin chodzicie?