reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A
Do usług, tak naprawdę mało kto myśli o takich rzeczach ale po co się męczyć? ;) Jakby do marca zaczęły Ci puchnąć nogi albo wychodzić żylaki to na podróż 1000 km pamiętaj też o pończochach przeciwzakrzepowych.
Myślę, że zapobiegawczo to od razu założę chociaż podkolanówki uciskowe. Dzięki :)
Dziewczynki z niedoczynnoscia tarczycy, co ile robicie tsh??
Co 3-4 tygodnie.

reklama
Jesli chodzi o bole plecow to ostatnio polozna zalecala mi zeby leczyc je w zalazku i jesli tylko zaczne odczuwac dyskomfort umowic sie do fizjoterapeuty a on pomoze. Zwlaszcza ze w ciazy z corka poprostu zwijalam sie z boli bo staniu dluzszym niz pol godziny.

Witam wszystkie nowe mamusie.

Ja obawiam sie lotu. Zarezerwowalam nawet miejsca jak najblizej toalety zeby w razie czego zdarzyc.
Mądra położna :) Niestety większość fizjoterapeutów nie ruszy kobiety w piwrwszym trymestrze, ale od 12 tygodnia faktycznie wizyta u fizjoterapeuty jest najlepszym rozwiązaniem.

Dzień dobry :)
Ja w domku ma l4 z córcią która ma zapalenie oskrzeli.
Póki co też jestem na dawce eutyroxu z przed ciąży, 5.03 idę do endokrynologa to wtedy zrobię ponownie tsh i zobaczymy co wyjdzie.

reklama
Do góry