reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja usg dopiero 1 marca, człowiek tylko codziennie się zastanawia, czy wszystko okej. Jutro zaczynam 8 tydzień ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oj, znam to. I niestety wbrew moim oczekiwaniom wcale nie przeszło po zakończeniu 12 tygodnia. Taki już chyba los matek, znajdziemy powód żeby martwić się o Maluszka conajmniej do jego 18-stki :D

reklama
Witajcie. Zaglądam tu odkąd wiem, że jestem w ciąży, czyli od 14.01. Czasami, jak np po fali poronień uciekałam na kilka dni, ale zawsze wracam. Termin ok. 20.09.
Mam ponad 30lat, dwójkę odchowanych dzieci i planowałam po wakacjach szukać pracy. Życie zweryfikowało.
Wydaje mi się, że to dziewczynka, bo kiedyś czytałam, że kiedy beta szybko przyrasta to zazwyczaj tak jest. A u mnie przyrosła o ponad 200% w 48h.
Czuję się średnio, duże mdłości i zmęczenie.
Mniej pabikuję niż w poprzednich ciążach. Na samym początku bardzo się przeziebiłam, ale potem byłam u lekarza dziecko miało 1,5 cm, widziałam bijące serduszko. Teraz mam wizytę w czwartek.
Jedyne co burzy mój spokój to to czy dziecko będzie zdrowe. Umowiłam się na usg genetyczne u lekarza z certyfikatem FMF i test Pappa.
Wiem, że to tylko prawdopodobieństwo i nie wiem czy mnie uspokoi. Oby wyniki, były dobre.
Miłego dnia wszystkim.

Witajcie. Zaglądam tu odkąd wiem, że jestem w ciąży, czyli od 14.01. Czasami, jak np po fali poronień uciekałam na kilka dni, ale zawsze wracam. Termin ok. 20.09.
Mam ponad 30lat, dwójkę odchowanych dzieci i planowałam po wakacjach szukać pracy. Życie zweryfikowało.
Wydaje mi się, że to dziewczynka, bo kiedyś czytałam, że kiedy beta szybko przyrasta to zazwyczaj tak jest. A u mnie przyrosła o ponad 200% w 48h.
Mniej pabikuję niż w poprzednich ciążach. Na samym początku bardzo się przeziebiłam, ale potem byłam u lekarza dziecko miało 1,5 cm, widziałam bijące serduszko. Teraz mam wizytę w czwartek.
Jedyne co burzy mój spokój to to czy dziecko będzie zdrowe. Umowiłam się na usg genetyczne u lekarza z certyfikatem FMF i test Pappa.
Wiem, że to tylko prawdopodobieństwo i nie wiem czy mnie uspokoi. Oby wyniki, były dobre.
Miłego dnia wszystkim.
Na pewno wszystko będzie dobrze! Najważniejsze to być dobrej myśli :)

Miłego dnia wszystkim.
Witam koleżankę:-) też mam termin na 20.09 i też ponad 30 lat. Zobaczysz będzie wszystko dobrze. Skoro piszesz że masz juz dwójkę zdrowych dzieci to nie ma podstaw do tego aby się obawiać:-) A to jak mi powiedziało już z 1000 osób źle wpływa na dzidziusia i tego trzeba się trzymać.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry