reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
12 tydzień, mam termin na 1 września. W drugiej ciazy szybciej brzuszek widać :)
Ja też jestem zdania, żeby mówić kiedy ma się ochotę i tyle. Mimo, że jestem po poronieniu, a może właśnie dlatego. Nikt nic nie wiedział poprzednio, nie miał mnie kto wesprzeć, nie miałam się komu wypłakać. Już więcej tak nie chcę.
Tutaj też Wam przypomnę o adapterach pasów samochodowych dla ciężarówek. Bardzo ważna sprawa, także warto :)

Co to takiego ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż ogłosił wszystkim w dzień w którym gin potwierdził ciążę. Stwierdził że nie ma zamiaru niczego ukrywać i musi się wszystkim pochwalić. Więc u mnie wiedzą wszyscy z którymi miał kontakt ;)

Mój mąż ogłosił wszystkim w dzień w którym gin potwierdził ciążę. Stwierdził że nie ma zamiaru niczego ukrywać i musi się wszystkim pochwalić. Więc u mnie wiedzą wszyscy z którymi miał kontakt ;)
U nas tak było w pierwszej ciąży [emoji16] Mąż dookoła rozpowiadał jak tylko ciąża została potwierdzona.
Tym razem przeżywamy to całkiem inaczej... Bardziej sami dla siebie niż dla otoczenia [emoji6] ale cieszymy się chyba jeszcze bardziej niż przy pierwszej bo to taka wyczekana ciąża [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz. To mamy ten sam dzień porodu
emoji4.png

Dla mnie to druga ciąża...
Ale w tej pomimo 12tc kompletnie nic nie widać, no oprócz cyckow z B do C. Tylko ostatni raz w ciąży byłam 7 lat temu to może wszystko wróciło do normy jak gdyby nigdy nic.
W szczególności ze 3 lata regularnie chodzilam na siłownię i mięśnie się zregenerowały...

Najważniejsze w moim życiu osoby wiedzą wiec to dla mnie priorytet i czuje ze mam oparcie w każdej sytuacji... Reszta ma czas
emoji4.png

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę u mnie, niestety rozstęp na 8 cm, także operacyjny już wcześniej, tylko czekałam na drugie bobo. Pewnie kwestia tego, że miałam baaaaardzo duży brzuch w pierwszej ciąży :)

Ja mam niestety rozejście mięśni brzucha po poprzednim porodzie, a obecna ciąża zafundowała mi jeszcze przepuklinę, więc wiąże to z tym. Rok rehabilitacji w D...
Aaaa, ok. To przerąbane, współczuję. Patent z kaszlem i tak warto wypróbować, widziałam jak pomaga nawet przypadkom beznadziejnym, chyba że już znasz i nic nie daje -.-
Tak w innym temacie to mamy taką samą datę porodu, 1 września będzie się działo ;)

reklama
Do góry