Alicja1912
Zaciekawiona BB
Staram się cokolwiek nadrobić ale tyle naskrobałyscie że ciężko będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugie, mam corcię, we wrześniu idzie do pierwszej klasy Ciąża trzecia, w styczniu 2016 był pusty pęcherzyk@Alicja1912 witamy to twoje pierwsze dziecko?
Nie ma co panikować jak pod kontrolą specjalisty, to wszystko będzie dobrzeWidzę że nie tylko ja choruję na niedoczynność tarczycy z Haschimoto w tle, to dobrze bo powiem szczerze że troszkę jestem przerażona tym faktem bo sporo naczytałam się mało optymistycznych informacji na ten temat
Imbir pomaga na mdłościOdpukac, dzisiaj czuje się póki co dobrze pierwszy raz od dwoch tygodni! Czas na odgruzowanie mieszkania!
Wczoraj zaczelam pic wode z cytryną, ze niby pomaga na mdlosci. A wieczorem czulam ta cytryne w gardle, myslalam e padne. A dzis jest ok..