reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wg om7t6d wg usg ze szpitala 6t2d.raczej nie widzę szans...przy pierwszej stracie obraz z usg wyglądał tak samo jak teraz...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe że źle zmierzył nie poddawaj się i idź do innego skonsultować

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja biorę duphaston 3x1 i luteinę 2x1 dopochwowo + acard ale plamienia znow wrocily [emoji25]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jedz na IP jak Cię martwi zrób USG ja biorę 3x2 duphaston 1x1 acard magnez 3x1.Tez od czasu do czasu mam nie duże plamienia u mnie odkleja się trofoblast i muszę leżeć tylko do łazienki

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy nowe wrześniowe Mamusie [emoji7].

Kobietki a teraz coś z serii przyjemnych tematów. Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci. Jestem w pierwszej ciąży i nie wiem na ile takie przeczucia się sprawdzają dlatego zastanawiam się nad Waszą opinią. Mi wszyscy mówią że będzie chłop a mi nawet w nocy się śni babeczka

Mój M. mówi, że czuje chłopaka, a rodzice przeczuwają córeczkę. Mi się zmienia, ale bardziej skłaniam się ku synkowi. Przynajmniej dzisiaj [emoji6].

Współczuję... u mnie na odwrót prabababcia tak bardzo chciała doczekać praprawnuka że umarła gdy moje dziecko miało 3 miesiące. Miała wtedy 98 lat.

Piękny wiek prababci [emoji7].

A jeszcze wracając to imion często słyszę że dziecko dostaje pierwsze lub drugie imię po dziadkach.

Moja mama i teściowa obie Krystyny, więc córa na pewno będzie miała tak na imię. Najpewniej na drugie, ale może i na pierwsze. Kto wie... Nie mamy jeszcze imienia dla dziewczynki i żadne jeszcze w 100% do mnie nie przemówiło.

Ja chciałam się już z wami pożegnać na dobre...

Kruszynka, bardzo mi przykro. Serce pęka, że znowu musisz przez to przechodzić[emoji17]. Może jest jeszcze odrobina nadziei?

f2w3rjjgrz97x0lc.png

a ja caly czas przewiduje ze bede miala czterech synow...moj maz tez tak mowi...
mam juz synkow Witka 2, 5 roku i Stasia 15 m-cy, a teraz maja byc blizniaki...
jeszcze nie wiem jak ja to ogarne...
marzy mi sie zeby teraz byla parka i choc jedna coreczka ;-)
O matko, ale cudnie :yes: i jeszcze taka mała różnica między wszystkimi dzieciaczkami, zazdroszczę :-p

Co do lupiezu to nie mam pojecia czy mozna przeciwlupiezowy. Ja poprostu zmienilam na inna firme i zobaczymy co bedzie. W ogole mam strasznie sucha skure od momentu jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Tesciowa mowi ze moze przez hormony.

reklama
Do góry