reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Najsilniejszy jest po kąpieli jak już leżę w łóżku spokojnie.

Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży i syn kopał jak woda leciała po brzuszku. Później i do tej pory z resztą uwielbia się kąpać.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też jak leze.l Nieraz jak wstanę coś zrobie i sie położę.

U mnie też jak leze.l Nieraz jak wstanę coś zrobie i sie położę.
A np teraz przed chwilą to odczuwałam jakbym w miejscu gdzie jajniki były twarde kulki i się przesuwały do środka brzucha. Jest to dość niekomfortowe a przy tym jeszcze kichłam i musiałam zwijać się z bólu bo miałam wrażenie że coś mi się tam urywa w miejscu jajników.

Ja z tej senności właśnie wypiłam normalna kawę bo po tej bezkofeinowej to mnie mdli jeszcze bardziej bleee. Musze się kopnąć żeby zabrać się za obiad....

@joanna współczuje, ja mino ze mnie mdli to apetyt mam. Cóż jakoś musimy przetrwać ten trymestr w drugim juz będzie fajnie [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja z tej senności właśnie wypiłam normalna kawę bo po tej bezkofeinowej to mnie mdli jeszcze bardziej bleee. Musze się kopnąć żeby zabrać się za obiad....

@joanna współczuje, ja mino ze mnie mdli to apetyt mam. Cóż jakoś musimy przetrwać ten trymestr w drugim juz będzie fajnie [emoji16]

Ja kawkę jedną dziennie piję normalnie [emoji16]

Mnie do tego żołądek szwankuje jelita wolno pracują a do tego nie mam siły na nic chyba zbliżam się do apogeum

A np teraz przed chwilą to odczuwałam jakbym w miejscu gdzie jajniki były twarde kulki i się przesuwały do środka brzucha. Jest to dość niekomfortowe a przy tym jeszcze kichłam i musiałam zwijać się z bólu bo miałam wrażenie że coś mi się tam urywa w miejscu jajników.

Tego nie odczuwam. Przy kichaniu tylko zakuja na 3-4sekundy.

Dziewczyny u mnie 8 tydzień i mdłości straszne. Dzisiaj jestem na L4 pierwszy dzień, o 14:00 położyłam się, bo łóżko mi "pachniało" ale jak wstałam to mdłości mnie dobijają ;-( najgorsze że uwielbiałam gotować a teraz zmuszam się. W domu też syf, bo zero weny :-( Help!

gannvfxm7rdcfbwj.png

Dziewczyny u mnie 8 tydzień i mdłości straszne. Dzisiaj jestem na L4 pierwszy dzień, o 14:00 położyłam się, bo łóżko mi "pachniało" ale jak wstałam to mdłości mnie dobijają ;-( najgorsze że uwielbiałam gotować a teraz zmuszam się. W domu też syf, bo zero weny :-( Help!

gannvfxm7rdcfbwj.png
Dziękuję Bogu że poszłam na L4 szybciej, bo ja nie wiem co by było w pracy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry