reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ze względu na rozpuste pań kucharek i podanie trzech kromek chleba musieli ograniczyć "wędline" do jednego plasterka [emoji23] [emoji23]

oar8xzkrqz0fcyud.png
Nie marudź. Jedna z masłem, jedna z szynką, jedna z papryką. I wsio, wystarczy :D poprzewracało się tym ciężarnym w D...

reklama
Ee, w stolicy województwa nie lepsze [emoji16].
Aczkolwiek ja rodziłam pierwszego w Świdniku.
Ja się poważnie nad szpitalem zastanawiam, bo ten nasz mnie nie przekonał, a raczej personel i podejście ale może dlatego że ja byłam "tą do zabiegu" moja ginekolog pracuje w szpitalu w Radzyniu trochę to jednak daleko. Grunt że jest jeszcze trochę czasu na zastanowienie się.

oar8xzkrqz0fcyud.png

Padłam z dzieckiem koło 20. A on mi się teraz obudził (jest 24) i chce się bawić :szok:
I właśnie zakomunikowal że chce zupke.

Witam Was dziewczyny [emoji2]
Mamy nowy dzień ,pewnie będą nowe gorące tematy do dyskusji[emoji16]

A swoją drogą padłam wczoraj o 19. Już mnie to wkurza ,bo nawet nie jestem w stanie obejrzeć rzadnego filmu ani nic. Tylko poczuje poduszkę i śpię.
Miłego dnia smacznej kawki i śniadania [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry
Wstałam i ja:-) :)
U mnie dziś na śniadanie pasta jajeczna z makrelą i ogorkiem kiszonym:)
Mały Łobuz śpi więc chwila spokoju

reklama
Do góry