reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nikt tu nie napisał o lekkiej pracy biurowej. Ja napisałam tylko że co innego praca biurowa a co innego np moja.
Chodziło mi o pracę gdzie nie ma przez kilka godz możliwości wyjścia do toalety. Nie ma mowy o napiciu się ciepłego picia a czasem też zjedzenia czegoś.
Mi osobiście tylko o takie różnice chodzi.

Zjadłam dwie miski Ogórkowej. Zaraz je chyba oddam...
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Właśnie ciastka czekoladowe zagryzłam chipsami serowymi, a na dzisiejszą pomidorową wręcz patrzeć nie mogłam... Mało co mnie chyba w tej ciąży zdziwi [emoji44]

oar8xzkrqz0fcyud.png

Właśnie ciastka czekoladowe zagryzłam chipsami serowymi, a na dzisiejszą pomidorową wręcz patrzeć nie mogłam... Mało co mnie chyba w tej ciąży zdziwi [emoji44]

oar8xzkrqz0fcyud.png
Ja wczoraj poszłam do kuzynki miała placki ziemniaczane tak mnie mdliło że musiałam uciekać z domu. Zgadnij co dzisiaj miałam na obiad ? Placki ziemniaczane ja tego nie ogarnę [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikt tu nie napisał o lekkiej pracy biurowej. Ja napisałam tylko że co innego praca biurowa a co innego np moja.
Chodziło mi o pracę gdzie nie ma przez kilka godz możliwości wyjścia do toalety. Nie ma mowy o napiciu się ciepłego picia a czasem też zjedzenia czegoś.
Mi osobiście tylko o takie różnice chodzi.

Zjadłam dwie miski Ogórkowej. Zaraz je chyba oddam...

Zośka, a wg OM kiedy termin?

Cycki Bolą nieziemsko, swedza, do tego już urosły z rozmiar.
@karmelovelatte może nie uwierzysz ale u mnie są takie dni że pierwszy posiłek jem o godzinie 13, nad klawiaturą, do łazienki nie chodzę, bo zielona herbata stoi nieruszona. Tak czy siak w każdej trzeba się szanować i umieć wyznaczać granice. Czy to sklep, czy to biuro, czy własną firma ważne abysmy się tam dobrze czuły a jak coś jest nie tak to trzeba korzystać ze swoich praw

gannvfxm7rdcfbwj.png

Ja wczoraj poszłam do kuzynki miała placki ziemniaczane tak mnie mdliło że musiałam uciekać z domu. Zgadnij co dzisiaj miałam na obiad ? Placki ziemniaczane ja tego nie ogarnę [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zajadam się szpitalnym menu! Może nie uwierzycie ale czekam z utęsknieniem na kolejny posilek! Nie wiem czy ktoś jest że wschodniej Polski ale wczoraj były kartacze - rarytas! Ja też nie jestem w stanie tego ogarnąć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

gannvfxm7rdcfbwj.png

reklama
Do góry