reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Odraczam szczepionki, na pewno nie dam nic dziecku wstrzyknąć w pierwszej dobie. Potem badania i wtedy ewentualnie szczepienia, ale nie wszystkie. Werka miała nopa, ja jak byłam mała też i to dość poważnego (dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam drążyć temat po nopie corki). U mnie było gorzej - zaburzenia neurologiczne, utraty przytomności, stało toniczno-kloniczne. Dlatego też do tematu szczepień podchodzę z dużą rezerwa. Młoda ma oficjalnie odroczone, mam nadzieję, że jak najdłużej
Oczywiście dziecko powinno zostać dobrze przebadane i uważam że powinno pytać się rodziców o zdanie zanim zaszczepią dziecko

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczere w sumie Twraz to już nie wiem z OM 6 tydzień i jakiś 3-4 dzień ale na pewno jest mlodszza wiec może być cos koło 5 tyg
Może to tylko upławy takiego koloru. Możesz mieć po prostu jakąś infekcje dróg rodnych. Zadzwoń do gina.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

A w czym uświadomieni ?? Nigdy nie widziałam tej stronki

Ja czytając to jestem przeciwna. Ale dopiero zaczynam się w tym odczytywać.
Nop to nieooezadany objaw czy tam odczyn poszczepienny. Jest dużo tam ludzi których dzieci po szczepiace stwierdzono autyzm .
Poczytaj tak żebyś i Ty mogła podjąć świadomą decyzję:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czytając to jestem przeciwna. Ale dopiero zaczynam się w tym odczytywać.
Nop to nieooezadany objaw czy tam odczyn poszczepienny. Jest dużo tam ludzi których dzieci po szczepiace stwierdzono autyzm .
Poczytaj tak żebyś i Ty mogła podjąć świadomą decyzję:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm miałam to na zajęciach i tak naprawdę to nie jest udowodnione że autyzm wystąpił po szczepionce

Właśnie żadna lekarka nawet tel nie dała jak pytała co robić w takiej syt mówiła ze dopiero jak będę krwawić na IP...nie wiem wczoraj byłam u gin dała luteinę na zaś ale wkładała wziernik mało delikatnie i wyjęła na nim wydzielinę żółta ale niby infekcja wyleczona...nie wiem co myśleć tak się boje czemu nie może być normalnie :( bez plamien

reklama
Do góry