reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Który tydzień?Dziewczyny ratunku plamie na beżowo-żółte nie wiem co jest boje się...przecież beta rośnie ładnie, pęcherzyk ciążowy rośnie...miała któraś z was takie plamienie w takimkpze dziwnym?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Ja się więcej nie będę wypowiadać będę szczepić i tyle [emoji16] każdy czuje co dobre dla jego dziecka [emoji4]Szczepienia - zaraz będzie gorąco jak znam życie forumowiczki [emoji3]
Szczepić będę ale tylko podstawowe. Jak dla mnie nic w tym dobrego i są powikłania.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Ja na razie dopiero czytam na ten temat. I jestem zdania że każdego jest to indywidualna sprawa Ale rodzice powinni być uświadomieniSzczepienia - zaraz będzie gorąco jak znam życie forumowiczki [emoji3]
Szczepić będę ale tylko podstawowe. Jak dla mnie nic w tym dobrego i są powikłania.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Troszkę się zestresowałam bo bardzo rozbolało mnie podbrzusze tak jak na okres i co najgorsze pojawiła się wydzielina blado czerwona, nie było jej dużo i teraz jest ok ale ból brzucha dalej jest. Dzisiaj rano ciągnęłam kosza na śmieci za panami ze śmieciarki a był pełniutki, żeby mi opróżnili i może za bardzo się napiełam i jakieś naczynko pękło, eh oby
Właśnie gotuje zupę ogórkową i nie mogę się doczekać - jestem strasznie głodna [emoji39]
Ja przytyłam prawie 3kg od zeszłego tygodnia ale przesadziła w weekend, obżarstwo na potęgę ale teraz się pilnuje i mam urlop wiec mam nadzieje ze jak wrócę do pracy to waga się ustabilizuje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie gotuje zupę ogórkową i nie mogę się doczekać - jestem strasznie głodna [emoji39]
Ja przytyłam prawie 3kg od zeszłego tygodnia ale przesadziła w weekend, obżarstwo na potęgę ale teraz się pilnuje i mam urlop wiec mam nadzieje ze jak wrócę do pracy to waga się ustabilizuje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
Odraczam szczepionki, na pewno nie dam nic dziecku wstrzyknąć w pierwszej dobie. Potem badania i wtedy ewentualnie szczepienia, ale nie wszystkie. Werka miała nopa, ja jak byłam mała też i to dość poważnego (dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam drążyć temat po nopie corki). U mnie było gorzej - zaburzenia neurologiczne, utraty przytomności, stało toniczno-kloniczne. Dlatego też do tematu szczepień podchodzę z dużą rezerwa. Młoda ma oficjalnie odroczone, mam nadzieję, że jak najdłużejA ja z innej beczki. Ostatnio czytam na temat szczepionek. Jestem na grupie stop nop na fb. Czy slyszalyscie coś o tym ?? Ja dopiero się zacznę teraz wglebiac w ten temat.
JoAnnA250694
A w czym uświadomieni ?? Nigdy nie widziałam tej stronkiJa na razie dopiero czytam na ten temat. I jestem zdania że każdego jest to indywidualna sprawa Ale rodzice powinni być uświadomieni
Ziucia2226
Aktywna w BB
Szczere w sumie Twraz to już nie wiem z OM 6 tydzień i jakiś 3-4 dzień ale na pewno jest mlodszza wiec może być cos koło 5 tygKtóry tydzień?
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Trzeba mieć wtedy swój kalendarz szczepień?Odraczam szczepionki, na pewno nie dam nic dziecku wstrzyknąć w pierwszej dobie. Potem badania i wtedy ewentualnie szczepienia, ale nie wszystkie. Werka miała nopa, ja jak byłam mała też i to dość poważnego (dowiedziałam się dopiero jak zaczęłam drążyć temat po nopie corki). U mnie było gorzej - zaburzenia neurologiczne, utraty przytomności, stało toniczno-kloniczne. Dlatego też do tematu szczepień podchodzę z dużą rezerwa. Młoda ma oficjalnie odroczone, mam nadzieję, że jak najdłużej
reklama
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Wejdź sobie proszę na fb i wpisz sobie tam stop nop to forum gdzie ludzie piszą o tymA w czym uświadomieni ?? Nigdy nie widziałam tej stronki