reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny macie jakieś objawy. Bo ja jestem strasznie rozdrażniona . mojego czrpiam się o byle gowno. A najlepsze ze on jeszcze nie wie. I mówi do mnie : a Ty e ciąży czy co bo się czepiasz. Raz cukierkowata a raz wiedźma ... :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio zrobiłam awanturę o jajka..Tak właśnie..2dbi chodziły za mną jajka w majonezie i wiecie co.. ugotowal mi je na miękko!!!! Myślałam że to rozniose A wczoraj oglądał jakiś głupi film tak głośno jakby głuchy był to myślałam że się poplacze i wyszłam z domu na spacer.

reklama
Moja kuzynka ma córkę 4 lata i jak jej mówiłam o ciąży to ta mała momentalnie rzuciła zabawki poleciała do kuchni przyniosła w ręce banana i 1 pieroga i mówi jedz dzidzia głodna, a jak wczoraj byłam to całowała mnie po brzuchu i mówi że nie może doczekać się Antosia(sama sobie wymyśliła to imię ) [emoji23]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kuzynka ma córkę 4 lata i jak jej mówiłam o ciąży to ta mała momentalnie rzuciła zabawki poleciała do kuchni przyniosła w ręce banana i 1 pieroga i mówi jedz dzidzia głodna, a jak wczoraj byłam to całowała mnie po brzuchu i mówi że nie może doczekać się Antosia(sama sobie wymyśliła to imię ) [emoji23]

Moj chrzesniak się mnie zapytał czy to dziecko już przyjedzie z nami na jego komunię w maju bo on by bardzo chciał.. I ma być dziewczynka " bo u nas w rodzinie już za dużo chlopow"

Moj chdzesniak się mnie zapytał czy to dziecko już przyjedzie z nami na jego komunię w maju bo on by bardzo chciał.. I ma być dziewczynka " bo u nas w rodzinie już za dużo chlopow"
Mój chrześniak też idzie w tym roku do komunii [emoji4]

Niby magnez dopiero od drugiego trymestru. Tylko czy magnez od magnezu się różni?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio zrobiłam awanturę o jajka..Tak właśnie..2dbi chodziły za mną jajka w majonezie i wiecie co.. ugotowal mi je na miękko!!!! Myślałam że to rozniose A wczoraj oglądał jakiś głupi film tak głośno jakby głuchy był to myślałam że się poplacze i wyszłam z domu na spacer.
Mojemu się dziś dostało bo nie chciał mnie do galerii zawieść a u mnie -11 dziś brr... A jeszcze rodzeństwo młodsze jest u mnie na feriach. Walbelam Focha zabralam dzieciaków i poszlismy. A on do mnie : czy Ty jesteś zła.. Przeciw nie masz za co [emoji1] a ja w myślach żebyś Ty wiedział czemu mam takie wahania .. Poczekam jeszcze kilka dni mu powiem... Bo chłop ze mną wkrótce nie wytrzyma.

I chyba zaraz skoczek do apteki zrobię drugi testy :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry