reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny kiedy mogę się spodziewać bijącego serduszka? W 5t5d był pęcherzyk 6mm.Kiedy bije serduszko?
Ja byłam na usg 6tydz 6dzien i serduszko bilo

Załączniki

• 20180121_220312.png
    20180121_220312.png
    435,9 KB · Wyświetleń: 101
Pozdrawiam Ewelinka :)

I właśnie, koleżanka dobrze podpowiada. Zamiast czytać nie wiadomo przez kogo pisane portale warto zajrzeć do mamy ginekolog. Pisała o tym, że nie ma spiny na lewy bok :)

Joanna powinno. O ile owu była w terminie i zagnieżdżenie nie trwało super długo. No i jak sprzęt dobry.

Mój młody zapalenie oskrzeli niestety :( a że panuje u nas zapalenie płuc lekarka ostrzegała. Trzymajcie kciuki, bo nie mam obecnie ochoty na szpital :( a on w sumie mały jest i może się tak skończyć :/

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] my wczoraj poinformowalismy rodzeństwo więc to był bardzo miły dzien, jednak dzisiaj praca i zero chęci do wstania z łóżka. Pocieszam się tylko tym, że za 2 tygodnie zaczynam L4. Mam pytanie dotyczące uczucia ssania w żołądku, czy któraś z Was to czuje? W sobotę o północy musiałam coś zjeść, bo poczułam ten "głod" a dzisiaj nie uwierzycie - o 3 w nocy jadłam banana! Czy to normalne? [emoji16]

gannvfxm7rdcfbwj.png

Dzień dobry [emoji3]
Moje plecy, a co będzie później.... Masakra.
Ciekawi mnie czy mogę jakąś maścią smarować?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] my wczoraj poinformowalismy rodzeństwo więc to był bardzo miły dzien, jednak dzisiaj praca i zero chęci do wstania z łóżka. Pocieszam się tylko tym, że za 2 tygodnie zaczynam L4. Mam pytanie dotyczące uczucia ssania w żołądku, czy któraś z Was to czuje? W sobotę o północy musiałam coś zjeść, bo poczułam ten "głod" a dzisiaj nie uwierzycie - o 3 w nocy jadłam banana! Czy to normalne? [emoji16]

gannvfxm7rdcfbwj.png
Mam to samo aż tak często to jeszcze nie łapie ale zdarza się i teraz zawsze coś do zjedzenia mam przy sobie :-)

reklama
Do góry