reklama
karmelovelatte
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Choć dla mnie średnio dobry. Nie dość, że wczoraj jak mąż odsypial pracę, dziecko mnie obudziło 6.15. Dzisiaj jak on mógł do niego wstać to spali do 7.30. Gdzie ta sprawiedliwośc?!
Do tego moje dziecko ma w tym tygodniu dzień babci i bal karnawałowy, a ma mega katar i kaszel.
Znacie jakieś sposoby, żeby się tego szybko pozbyć u dziecka?
Choć dla mnie średnio dobry. Nie dość, że wczoraj jak mąż odsypial pracę, dziecko mnie obudziło 6.15. Dzisiaj jak on mógł do niego wstać to spali do 7.30. Gdzie ta sprawiedliwośc?!
Do tego moje dziecko ma w tym tygodniu dzień babci i bal karnawałowy, a ma mega katar i kaszel.
Aleczka
Hmm neosine nie zaszkodzi. Kaszel suchy czy mokry? Jak mokry to inhalacje z mucoslovanu jak suchy to polecam syrop PetitDrill bez recepty.Dzień dobry.
Na katar najlepsza sol morska i częste oczyszczanie nosa (wiem łatwo powiedzieć)
Monika13346
He Róża jak moja teściowaWitam się i ja dzieńdoberek
Ostatni @ 11.11 nie tesknie
Właśnie wczoraj dogadaliśmy się z moim T. co do imoenia dla chłopczyka- Tadzio
Jeżeli dziewczynka to ja ciągle obstaje przy Róży, ale T. nie jest do końca przekonany.
Aleczka
Pocieszę Cie @karmelovelatte ja poszlam wczoraj spać o 00.30 mieliśmy imprezę rodzinną Stasiu wstał po 6.00
Nie było mowy żeby mój T. wstał do syna bo ostro zabaniaczył ze szfagrem.
Także ja też dziś nie wyspana.
Aleczka
Strasznie mi się to imię podobaHe Róża jak moja teściowa
A Twoja teściowa jest znośna? Czy zołza?
U mnie w rodzinie nikt się tak nie nazywa.
Imiona często nam się z kimś kojarzą dlatego każdemu podoba się co innego.
karmelovelatte
Mokry, bo ten katar spływa. On niestety nie umie smarkac i za nic w świecie nie chce się nauczyć. Odciągnąć mu katar to walka. Zapuszczam, czyszcze, inhaluje. Impreza we środę. Może się uda do tego czasu.Hmm neosine nie zaszkodzi. Kaszel suchy czy mokry? Jak mokry to inhalacje z mucoslovanu jak suchy to polecam syrop PetitDrill bez recepty.
Na katar najlepsza sol morska i częste oczyszczanie nosa (wiem łatwo powiedzieć)
Mój mąż chętnie wstaje, nie ma problemu. Wczoraj wrócił późno z pracy to dałam mu się wyspać. Ale dla mnie to syn wstaje po 6 a dla niego 7-8 [emoji23]Pocieszę Cie @karmelovelatte ja poszlam wczoraj spać o 00.30 mieliśmy imprezę rodzinną Stasiu wstał po 6.00
D
Deleted member 178444
Gość
Dzień dobry! A Wy spać nie możecie w niedzielę rano? ;P ja piszę z łóżka, młoda je śniadanie i układa puzzle, mam chwilę dla siebie i poduszki
JoAnnA250694
Ja ostatnie dwa dni wstaje o 4 nie mogę spać [emoji21]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monika13346
He he no masz rację że każdemu co innego i to właśnie przez te skojarzenia :-) no a Różyczka to jak to teściowa znośna ale lubi się wtrącać :-)Strasznie mi się to imię podoba
A Twoja teściowa jest znośna? Czy zołza?
U mnie w rodzinie nikt się tak nie nazywa.
Imiona często nam się z kimś kojarzą dlatego każdemu podoba się co innego.