reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Pozycz siostręJa u siostry jestem. Miszekamy dość daleko od siebie. I takie mi śniadanie zaserwowała
*Aleczka, rewelacja !
*Mimi93 masz w miarę dobre wyniki. Trzebaby za jakiś czas sprawdzić raz jeszcze, jeżeli wartość IgG jest w nawiasach "wynik wątpliwy". Gdy wartość IgG jest wysoka, a IgM niska to znaczy, że przeszłaś zakażenie w przeszłości i organizm ma przeciwciała. Jeżeli obie wartości są ujemne to znaczy, że zakażenia nie miałaś i musisz szczególnie na siebie w ciąży uważać. Wyniki wątpliwe są generalnie do powtórzenia za jakiś czas. To tak z teorii i własnego sporego niestety w tej materii doświadczenia.
Mnie też krzyż doskwiera. Ciekawa jestem czy może to mieć związek z tyłozgiętą macicą? Nie przypominam sobie, żeby mi to samo doskwierało w pierwszej ciąży, a wtedy miałam jeszcze normalnie zgiętą .
Poza krzyżem i bólami podbrzusza nadal nic mi nie dokucza. Muszę w końcu umówić wizytę i powiedzieć rodzicom . Cykam się jak nastolatka, która wpadła na imprezie...To żałosne .
Miłego dnia ciężarówki !
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
*Mimi93 masz w miarę dobre wyniki. Trzebaby za jakiś czas sprawdzić raz jeszcze, jeżeli wartość IgG jest w nawiasach "wynik wątpliwy". Gdy wartość IgG jest wysoka, a IgM niska to znaczy, że przeszłaś zakażenie w przeszłości i organizm ma przeciwciała. Jeżeli obie wartości są ujemne to znaczy, że zakażenia nie miałaś i musisz szczególnie na siebie w ciąży uważać. Wyniki wątpliwe są generalnie do powtórzenia za jakiś czas. To tak z teorii i własnego sporego niestety w tej materii doświadczenia.
Mnie też krzyż doskwiera. Ciekawa jestem czy może to mieć związek z tyłozgiętą macicą? Nie przypominam sobie, żeby mi to samo doskwierało w pierwszej ciąży, a wtedy miałam jeszcze normalnie zgiętą .
Poza krzyżem i bólami podbrzusza nadal nic mi nie dokucza. Muszę w końcu umówić wizytę i powiedzieć rodzicom . Cykam się jak nastolatka, która wpadła na imprezie...To żałosne .
Miłego dnia ciężarówki !
U
użytkownik 176
Gość
Aleczka ty to już tak konkretnie w tej ciąży nie?który tydz?
U
użytkownik 176
Gość
Ja się cykam powiedzieć swoim dzieciomwszyscy wiedzą tylko nie dzieci*Aleczka, rewelacja !
Miłego dnia ciężarówki !
Aleczka
Fanka BB :)
10 tydz. Zaczynam nie byłam pewna kiedy była owulacja.Aleczka ty to już tak konkretnie w tej ciąży nie?który tydz?
Na poczatku wszystko mi się pomiezało i myślałam, że termin będzie na wrzesień dlatego tu jestem
A pan doktor mnie oswiecił że koło 20.08
Dziewczyny zgodziły się żebym z wami została
reklama
K
Kkk88
Gość
Ja tak zrobiłam i nadal nie widaćNatalka-musisz wejsc w ustawienia profilu i w ustawienia sygnatury ,tam wkleic skopiowany kod [emoji6] jest tez podglad to bedziesz widziala czy prawidlowy skopiowalas [emoji5]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora: