reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kasiulka9 a czujes się dobrze ?? Czy masz jakieś niepokojące objawy.... ja tydzień temu przechodziłam to co Ty a lekarz tez ani nie chciał mi dać listu na prywatne usg ( wymagają) polskiej kliniki nie maja terminów a u lekarza nawet krwi nie chciała mi pobrać..... bo po co.... I mam jeszcze czasem głupie myśli ale nie obejdę systemu musi być dobrze wiec będę czekac a 1wsza wizytę mam 27.02 i nic nie zrobie innego .....
StarAnia trzymam kciukasy i daj znać co i jak

@Kadża, dopiero koniec lutego? Który masz tydzień?

0d1y9jcg7teakp8m.png

Ja w poprzedniej ciaży nie miałam żadnych zachcianek, jedyne co to odrzucał mnie zapach pasty do zębów dla dzieci. W sumie to ja nie wiedziałam co to ciążowe nudności, bezsenność, zgaga czy inne dolegliwości. Zobaczymy jak będzie teraz.

Witam się sobotnio:biggrin2:
Wczoraj oczywiście padłam przed 21 teraz was nadrabialam;)
Ja ostatnio to bardzo zdrowy tryb życia prowadzę chodzę spać 20-21, nie ogladam TV hmm tylko mało się ruszam:sad:
Nie liczac sprzatnia w domu;)
Życzę smacznego śniadania i miłego dnia :):)

Witam się z Wami[emoji2]
Moje zachcianki minęły.
Została nadal ogromna senność.
Miłego dnia życzę [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamuśki,
Ja zmykam do sklepu,po rybkę i kapustke kiszoną na surówkę,obudziłam do o 4.30 i naszła mnie ochota na takie coś:-) :)
Idę do fryzjera na pasma ,mam nadzieję że kolor złapie,ale może poinformuje fryzjerke o moim stanie?czy nie ma takiej potrzeby jak radzicie?

reklama
Do góry