Koniecznie, trzymam kciuki!Zbieram sie na krew i sprobuje zapisac sie do innego lekarza
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie, trzymam kciuki!Zbieram sie na krew i sprobuje zapisac sie do innego lekarza
A mi kawa przestała smakować nawet Inka [emoji20]Martyna trzymam kciuki!
Dzień dobry
Jak tam dzionek? Ja zaprowadziłam starszego do przedszkola, zrobiłam zakupy i ogarnęłam śniadanie. Bardzo mi dzisiaj smakowało. Nic mnie nie cofalo. To chyba kwestia psychiki, bo mam wolne, spokojna siedzę w domku.
Dziele się więc śniadaniem
Oho, jednak troszkę mnie mdli
Ale i tak jest pięknie !
POWIEM Ci, że mi też. Jednak dzisiaj smakuje. Wydaje mi się, że spokój psychiczny ma na to wpływ. Tym bardziej, że mam to niskie ciśnienie i muszę się ratować.A mi kawa przestała smakować nawet Inka [emoji20]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam niskie ciśnienie oddawałam krew honorowo i czasami nie mogłam ze względu że było za niskiePOWIEM Ci, że mi też. Jednak dzisiaj smakuje. Wydaje mi się, że spokój psychiczny ma na to wpływ. Tym bardziej, że mam to niskie ciśnienie i muszę się ratować.
Też już za niedługo będziesz na wolnym
O masz. Dobrze, że nic więcej Ci się nie stało.Dziewczyny czy badanie krwi na beta HCG można wykonać po południu? Tj czy nie ma przeciwwskazań. Miałam rano iść do laboratorium ale skrecilam kostkę i wyladowalam na pogotowiu. ☹
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Z jednej strony lepsze niskie niż wysokie. Ale człowiek czuje się potwornie...Też mam niskie ciśnienie oddawałam krew honorowo i czasami nie mogłam ze względu że było za niskie
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja, w każdej ciąży...hej, ktoras z Was miala plamienia po stosunku?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak do tej pory nie miałamhej, ktoras z Was miala plamienia po stosunku?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom