reklama
Preggers
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Cały czas Was czytam ale czasu brakuje na pisanie, albo tak złe się czuje ze nie mam już siły. Ogólnie to zasypiam po 20 czasami 21 i tak do budzika... mdłości zależnie od dnia ale często mnie dosyć mocno męczą.
Netka ale wyczułaś bliźniaki!!! Gratuluje szczerze to tez bym chciała ale jakoś nigdy noe wychodzi
Wiolus to widzisz ja mam odwrotnie, spać mogłabym cały czas...
Joanna fajnie zabrać męża na pierwsze usg tak jak dziewczyny dla nich to tez szczególny moment zobaczyć swoje dzieciątko
Dziewczyny ja tak jak Wy bardzo czekam na serduszko... tak bardzo chciałabym już wiedzieć ze wszystko jest dobrze, chociaż pewnie do usg genetycznego będę miała w sobie niepokój. Ale idąc małymi kroczkami bardzo czekam na serduszko. W poniedziałek pierwsza wizyta, będzie 6t6d mam nadzieje ze wtedy już zobaczę... jak myślicie?
Karmelovelatte Haha dobre z tym dystansem, gdyby tylko była na to tabletka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cały czas Was czytam ale czasu brakuje na pisanie, albo tak złe się czuje ze nie mam już siły. Ogólnie to zasypiam po 20 czasami 21 i tak do budzika... mdłości zależnie od dnia ale często mnie dosyć mocno męczą.
Netka ale wyczułaś bliźniaki!!! Gratuluje szczerze to tez bym chciała ale jakoś nigdy noe wychodzi
Wiolus to widzisz ja mam odwrotnie, spać mogłabym cały czas...
Joanna fajnie zabrać męża na pierwsze usg tak jak dziewczyny dla nich to tez szczególny moment zobaczyć swoje dzieciątko
Dziewczyny ja tak jak Wy bardzo czekam na serduszko... tak bardzo chciałabym już wiedzieć ze wszystko jest dobrze, chociaż pewnie do usg genetycznego będę miała w sobie niepokój. Ale idąc małymi kroczkami bardzo czekam na serduszko. W poniedziałek pierwsza wizyta, będzie 6t6d mam nadzieje ze wtedy już zobaczę... jak myślicie?
Karmelovelatte Haha dobre z tym dystansem, gdyby tylko była na to tabletka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
JoAnnA250694
Można coś na to brać. Nie ma siły to przez pracę na zapleczu mam zimno jak w psiarni nawet jak ubiorę kurtkę i czekam aż wyładuje towar to zimno. Nie mówiąc o sikaniu bo na zapleczu też mam toaleteTo chyba częste schorzenie na poczatku ciąży? Mnie ciągnie albo pobolewa ale ewidentnie macica, martwi mnie to jak cholera. Czemu te poczatki muszą być takie problematyczne?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ziucia2226
Aktywna w BB
Tez się zastanawiam. Jeśli Cie to uspokoi mnie tez dziś boli macica Ald podobno to dobrze znaczy ze się rozsrasta tak staram się sobie tłumaczyćTo chyba częste schorzenie na poczatku ciąży? Mnie ciągnie albo pobolewa ale ewidentnie macica, martwi mnie to jak cholera. Czemu te poczatki muszą być takie problematyczne?
JoAnna ja miałam infekcje ostatnio dostałam leki takie które można brać w ciąży i już jest Ok
U
użytkownik 176
Gość
Jestem po usg, ciąża potwierdzona
Maz był ze mną więc szczęśliwy ogromnie. Przepisał duphaston 2x dziennie i witaminy
Pęcherzyk ciążowy ma 6mm.
U
użytkownik 176
Gość
Super gratuluję
karmelovelatte
Można brać żurawit i urosept bodajże. Ja biorę teraz bo pobolewa mnie pecherz, a niedawno miałam zapalenie nerek.Można coś na to brać. Nie ma siły to przez pracę na zapleczu mam zimno jak w psiarni nawet jak ubiorę kurtkę i czekam aż wyładuje towar to zimno. Nie mówiąc o sikaniu bo na zapleczu też mam toalete
To na prawdę kolejna garść argumentow, że powinnaś iść na l4 i mieć w nosie.
reklama
JoAnnA250694
Do poniedziałku wytrzymam ale nie daj Boże poczuje lekkie szczypanie to jadę rano do lekarza i biorę L4 do poniedziałkuMożna brać żurawit i urosept bodajże. Ja biorę teraz bo pobolewa mnie pecherz, a niedawno miałam zapalenie nerek.
To na prawdę kolejna garść argumentow, że powinnaś iść na l4 i mieć w nosie.