A jaki przyrost był?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza 145,56 a po 48 h 346,96
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki przyrost był?
Myślę że nie ma potrzeby bo ładny przyrost ja miałam pierwszy 345,40 a po 48h 821,70 ginekolog powiedział że nie muszę już powtarzać bo ładny przyrost podwojenie jest a nawet wiecejPierwsza 145,56 a po 48 h 346,96
Myślę że nie ma potrzeby bo ładny przyrost ja miałam pierwszy 345,40 a po 48h 821,70 ginekolog powiedział że nie muszę już powtarzać bo ładny przyrost podwojenie jest a nawet wiecej
Tak mi wychodzi Twoja beta w kalkulatorze@Alkihisa - a czy u mnie jest dobry? Bo jedna z dziewczyn napisała mi żebym sobie w internecie w kalkulatorze przyrost spraawdziała, i po wpisaniu okazuje się że przyrost jest nieprawidłowy - troszke się martwię .
1 beta 2856 , druga beta 9181 - czas 96 godzin.
Ogólnie ile % powinien być przyrost ?
Myślę że nie masz co się martwić@Alkihisa - o widzę całkiem inny kalkulator.
Czyli wychodzi że jest w normie i niczym na razie martwić się nie muszę ?