reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Też mi się wydaje że nie ma potrzeby. Ładne przyrosty są. Ja też tu dziewczyn pytałam bo raz miałam 470 a drugi raz 2700. Mówiły że ok.

3jgxugpjji86cg4t.png

@Alkihisa - a czy u mnie jest dobry? Bo jedna z dziewczyn napisała mi żebym sobie w internecie w kalkulatorze przyrost spraawdziała, i po wpisaniu okazuje się że przyrost jest nieprawidłowy - troszke się martwię :( .

1 beta 2856 , druga beta 9181 - czas 96 godzin.

Ogólnie ile % powinien być przyrost ?

Ja pierwszą bete miałam 58,90 a drugą po 144 godzinach 826. I tez cały czas zastanawiam się czy robić

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Alkihisa - a czy u mnie jest dobry? Bo jedna z dziewczyn napisała mi żebym sobie w internecie w kalkulatorze przyrost spraawdziała, i po wpisaniu okazuje się że przyrost jest nieprawidłowy - troszke się martwię :( .

1 beta 2856 , druga beta 9181 - czas 96 godzin.

Ogólnie ile % powinien być przyrost ?
Tak mi wychodzi Twoja beta w kalkulatorze
1516189580-ddcd4aaf4aaab687-aaaaaa.png

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry