reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To moja pierwsza ciąża wiec strasznie wariuje...ja plamienia żadnego ale jak w ostatnich dniach miałam obolałe piersi i bol brzucha to dziś nic...

reklama
Jeśli ciąża jest fizjologiczna, to nie potrzebne wspomagacze, nie przejmuj się. Nie nakręcaj się, spokojnie czekaj i afirmuj :)
Masz racje Aniu ja wiem ze za bardzo panikuje, ale po prostu ta lekarka tak mnie nastawiła! Ale dziękuje za wsparcie!:) przyda się racjonalny głosik w tym chaosie informacji i emocji ;p

A mnie dziś nieprzerwanie boli cmi ten brzuch :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie dzisiaj tez boli od rana :) ale
Jak sie polozylam spokojnie na plecach to jest lepiej. Tyle, ze ja jestem po dwoch stratach :(
I mi objawy (nabrzmiale piersi i metaliczny posmak w ustach) tez przeszly.. nic nie da sie zrobic
Oprocz czekania..

W sobote ide na pierwsza wizyte,
Moze zobacze czy jest juz chociaz pecherzyk ;)

Moja mama np. przechodzila ciaze bez zadnych objawow i pracowala do ostatniego dnia, a ja zyje i mam sie dobrze! :D urodzilam sie zdrowym dzieckiem 3800g [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak to był 13 dzień cyklu to pewnie miałas na myśli pęcherzyki Graafa a ja (i może inne dziewczyny też) myślałam o tych w macicy gdzie powstaje zarodek i się zastanawiałam jak to możliwe, że tak wcześnie były widoczne ;) jutro pewnie zobaczysz pęcherzyk lub dwa w odpowiednim miejscu ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję że będzie /będą gdzie trzeba i że lekarz potwierdzi ciąże. Im bliżej tym bardziej się denerwuje.
Mój mąż ostatnio : ja też tam mogę wejść z Tobą?
Ja ze jasne, mam równego ginekologa, jest spoko.

Ah już nie mogę się doczekać aż zabije :) ale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...:(
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..
Ja biorę duphaston 2x1 ale ja po dwóch stratach jestem.Z pierwsza synkiem dostawałam od ok 7 tyg bo poszłam z plamieniem.To moja czwarta ciąża

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja pierwsza ciąża wiec strasznie wariuje...ja plamienia żadnego ale jak w ostatnich dniach miałam obolałe piersi i bol brzucha to dziś nic...
Jak Cię bardzo stresuje to zrób betę HCG i sprawdź jak przyrasta.Ja się pytałam z tymi objawami to lekarz powiedział abym się tym nie przejmowała bo nie muszą być non stop i codziennie.Z pierwszą żadnych nie miałam oprócz brak @.Dodał że beta książkowo przyrasta i nie ma co się stresować i doszukiwać.Na brzuch brzucha powiedział że może być bo macica się rozrasta i na wzdęcia też bo mnie męczą ale często chodzę siku to też może być pęcherz uciskany przez macicę bo się powiększa

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry