Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jutro
13 dnia cyklu. Ten cykl był monitorowany i stymulowany clostilbegyt.
Dzięki kochana za otuchę obyśmy my tez sobie z tym poradziliW ciąży z córa w pierwszym trymestrze miałam zapalenie pluc i daliśmy obie rade. Nie panikuj, dbaj o siebie i lecz się domowymi sposobami
Poczekaj 2-3 tyg i usłyszysz serduszkoTo kiedy zobaczę coś na usg? Byłam w poniedziałek i nic a to być początek 5 tyg jak dobrze liczę
Ah już nie mogę się doczekać aż zabije ale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..[/QUOTE
No ja biore duphaston 2x dziennie...
Moj 3 latek jeszcze wariuje znow dostalam brazowego plamienia
Jeśli ciąża jest fizjologiczna, to nie potrzebne wspomagacze, nie przejmuj się. Nie nakręcaj się, spokojnie czekaj i afirmujAh już nie mogę się doczekać aż zabije ale tyle się nasłuchałam o tych poronieniach..ze Twraz pełna obaw jestem...
A na takim wczesnym etapie lekarze przepisali wam coś oprócz kwasu foliowego? I witaminy D? Bo słyszę zd często przepisują luteinę, a ja jej nie dostałam. Ogólnie trafiłam na straszna lekarkę..