matylkafm
Fanka BB :)
Kochana jesteśmy z tej samej branżyJa w pierwszym tygodniu gdy dowiedziałam się o ciąży panikowałam z dwóch powodów - po pierwsze to jak zniosę stres w pracy a po drugie - czy nie sprawie tym krzywdy maleństwu. Z tego powodu miałam tylko jedną nieprzespaną noc.
Nie wiem jak Wasze sytuacje zawodowe ale moja ciąża jest dla mnie wybawieniem, bo dzięki niej wyhamuję i nabiorę dystansu do szefowej, masy obowiązków i tej całej niepotrzebnej presji (praca biurowa branża projekty unijne). Mam 29 lat i ten mały cud, który zaczyna gościć pod moim sercem staje każdego dnia dla mnie coraz ważniejszy, jego dobro i zdrowie, oswajamy się ze sobą ale już wiem, że przy nim nic innego nie ma tak dużego znaczenia jak jeszcze 3 tygodnie temu :-)
Ja wczoraj też wylałam kubek łez na Owsiaku, nudności zaczynają mnie bawić, bo raz mam ochotę na pewien smak a gdy już sobie coś zrobię do jedzenia to po kęsie odkładam na bok. Zasypiam około 20 ;-) przebudzam się co rusz ale o 21 usypiam i tak już do rana ;-) Najgorzej jest a pracy, organizm sam odstawil kawę więc ziewam co 5 minut. Również czuje zmęczenie a wczoraj po godzinnym spacerze czułam ból mięśni i stawów jak przy grypie [emoji32]
No cóż każdy dzień to niespodzianki i w moim przypadku taka nauka bycia w ciąży.
PS. Co do romantyzmu w sypialni to tęsknota za partnerem wygrywa i powiem Wam szczerze że nawet nie zastanawiałam się nad tym, czy coś może być przez to nie tak ;-)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już nie mogłam się doczekać kiedy zajde bo ciągle stres już mnie wykańcza