Cały czas was czytałam Dziewczyny i myślałam, że w sumie nie mam jakiś specjalnych objawów... lekkie mdłości i do tego lekkie bóle brzucha, bardziej takie "ciągnięcie". Właściwie do dziś nie miałam, kilka razy przywitałam się dziś z kibelkiem a reszta dnia nie zapowiada się również wesoło
reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
Witaj Nastka, witajcie nowe mamusie !
Ja się wykańczam psychicznie na początku ciąży... Ciągle sprawdzam, czy czuję piersi, macam je jak głupia. Już nawet mam sposoby jak robić to pośród ludzi, żeby nie wzbudzać podejrzeń . Do łazienki na siusiu wchodzę z duszą na ramieniu, czy wszystko w bieliźnie ok, każde mocniejsze ukłucie w podbrzuszu wzbudza strach. Masakra. Jestem strzępkiem nerwów. Jeszcze jak czytam historie o stratach, to dobijam się ostatecznie...Ech, początki są dla mnie trudne.
Ok, zbieram się do pracy, dobrego dnia dziewczyny !
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety tez tam mam takie chyba uroki początków oby nam ten pierwszy trymestr minął jak najszybciej
Ja już się nie doszukuję objawów itd z pierwsza żadnych nie miałam oprócz brak @ nic mi nie było zbytnio piersi mi nie urosły nie bolały żadnych mdłości itd Na USG 7 tyg nie było widać bicia serduszka a zarodek był Pani doktor powiedziała że jej wygląda na 5 tydz nie stresowałam się 9 tyg już było słychać.Te dwie ciąże straciłam świrowałam szukałam objawów itd nagle ustąpiły strach i też to szkodzi teraz na spokojnie Są to są nie ma to nie ma narazie beta rośnie zobaczymy czas pokaże ja wiem że nawet jakbym stanęła na głowie aby uratować to nawet leki nie pomogą co ma być to będzie. Nie latam teraz jak głupia jak przy trzeciej i sprawdzałam po pierwszej stracie i to na dobre nie wyszło psychicznie człowiek siada wtedy i to też szkodzi.Teraz próbuje zachować spokój ale w duszy mam stresa i się boje powtórzenia po raz trzeciWitaj Nastka, witajcie nowe mamusie !
Ja się wykańczam psychicznie na początku ciąży... Ciągle sprawdzam, czy czuję piersi, macam je jak głupia. Już nawet mam sposoby jak robić to pośród ludzi, żeby nie wzbudzać podejrzeń . Do łazienki na siusiu wchodzę z duszą na ramieniu, czy wszystko w bieliźnie ok, każde mocniejsze ukłucie w podbrzuszu wzbudza strach. Masakra. Jestem strzępkiem nerwów. Jeszcze jak czytam historie o stratach, to dobijam się ostatecznie...Ech, początki są dla mnie trudne.
Ok, zbieram się do pracy, dobrego dnia dziewczyny !
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Płomyk*
Hej dziewczyny
Ja na bete juz nie dotarlam
Rano obudzilo mnie znajome uczucie w brzuchu i moje obawy sie sprawdzily.
Ale trudno. Z mostu sie przeciez nie rzuce.
Rzycze wam dużo spokoju , cierpliwości i zdrowych maluszków.
Trzymam za was kciuki :*
Przykro mi trzymam kciuki aby się udało zajść szybko i w tym cyklu nawet.Hej dziewczyny
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
karmelovelatte
A tak trzymałam za Ciebie kciuki . Przykro mi. Ale masz rację. Nie teraz to następnym razem. Tule mocno!Hej dziewczyny
Ja na betę może dojdę, bo dopiero wstałam z łóżka. Nieprzytomna jestem.
IzabelaGry
Zaciekawiona BB
Witajcie Kochane.. ostatnio nie miałam możliwości pisać, dużo spraw na głowie. I muszę koniecznie nadrobić te pare stron.
Mam wielkie wątpliwości i obawy, gdyż wcześniej tych obaw nie miałam a teraz sie nasiliły,
Mianowicie nie mam praktycznie żadnych objawów, żadnych, jeszcze w tamtym tygodniu ciągneły mnie mocno jajniki, miałam ostre kłucia itp. a od wczoraj kompletnie nic. Jedynie lekkie, rzadko kiedy pobolewanie raz jednego raz drugiego jajnika. Niby byłam w piątek na becie i wyszła ponad 2800, wychodzi mi z jednego kalndarza że jest to 5 tydz i 4 dzien a z inncyh 6 tydz. a ja w ogóle nie mam objawów, a niektóre dziewczyny piszą o przeróżnych objawach.
Nie wiem czy mam się martwić czy też nie. Jutro idę zrobić drugą bete a w piątek mam pierwszą wizytę u lekarza. Czy w ogóle jest to normalne przechodząc bezobjawowo pierwsze tygodnie??
Miłego dnia
Mam wielkie wątpliwości i obawy, gdyż wcześniej tych obaw nie miałam a teraz sie nasiliły,
Mianowicie nie mam praktycznie żadnych objawów, żadnych, jeszcze w tamtym tygodniu ciągneły mnie mocno jajniki, miałam ostre kłucia itp. a od wczoraj kompletnie nic. Jedynie lekkie, rzadko kiedy pobolewanie raz jednego raz drugiego jajnika. Niby byłam w piątek na becie i wyszła ponad 2800, wychodzi mi z jednego kalndarza że jest to 5 tydz i 4 dzien a z inncyh 6 tydz. a ja w ogóle nie mam objawów, a niektóre dziewczyny piszą o przeróżnych objawach.
Nie wiem czy mam się martwić czy też nie. Jutro idę zrobić drugą bete a w piątek mam pierwszą wizytę u lekarza. Czy w ogóle jest to normalne przechodząc bezobjawowo pierwsze tygodnie??
Miłego dnia
reklama
@IzabelaGry do wczoraj miałam ten sam problem, że praktycznie nie miałam objawów. Za to dziś mam pełen wachlarz objawów [emoji24] trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze u Ciebie [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom