reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :)
Współczuję wszystkim które miały ciężkie noce. U mnie wyjątkowo ostatnio spokój.
Dziś jestem cały dzień sama z synkiem. Mamy napięty grafik. Zakupy, obiad, sprzątanie, pranie [emoji23]. Na razie synio je śniadanie, ja jeszcze nie mam ochoty.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Znowu nie śpię od 3.30 to już przestało być zabawne:sad: co kilka dni to samo któraś z was ma też problemy ze snem?
Ja też tak mam... Jeszcze od kilku dni boli mnie kark z jednej strony,yslalam, że źle mi się poduszka ułożyła, ale ból się nasila...
Dzień dobry :)
Współczuję wszystkim które miały ciężkie noce. U mnie wyjątkowo ostatnio spokój.
Dziś jestem cały dzień sama z synkiem. Mamy napięty grafik. Zakupy, obiad, sprzątanie, pranie [emoji23]. Na razie synio je śniadanie, ja jeszcze nie mam ochoty.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np jeszcze się obijam w łóżku[emoji4]

Cześć.
Ja za to problemów ze spaniem nie mam ponieważ padłam wczoraj o 21 a wstałam 0,5h temu ;) ale jestem taka wypoczęta, po ostatnich 2 tyg mega młynu w pracy należało mi się ;)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
dzis wyszla mi bladziutka druga kreska. Mam juz dwoch synow 5 i 3 lata. I ostatnio zdecydowalismy sie na trzeciego dzidziusia. Watek obserwuje od samego poczatku ;) juz jak trwaly prace nad maluchem ;) mialam dolaczyc dopiero po wizycie, ale chyba musze miec gdzie sie wygadac :)
Gratuluje wam wszystkim i trzymam kciuki za szczesliwe ciaze i zdrowe dzieci.

Mi sie gdzies przewinelo okreslenie "syndrom sms-owej szyi" od pochylania sie nad telefonem. A ja w pracy nie mam nic lepszego do roboty jak sleczec nad telefonem wiec cos w tym moze byc :p

reklama
Mi sie gdzies przewinelo okreslenie "syndrom sms-owej szyi" od pochylania sie nad telefonem. A ja w pracy nie mam nic lepszego do roboty jak sleczec nad telefonem wiec cos w tym moze byc :p
Ale u mnie to tylko z jednej strony i to któregoś ranka po przebudzeniu, więc raczej nie to [emoji57]
Witajcie,
dzis wyszla mi bladziutka druga kreska. Mam juz dwoch synow 5 i 3 lata. I ostatnio zdecydowalismy sie na trzeciego dzidziusia. Watek obserwuje od samego poczatku ;) juz jak trwaly prace nad maluchem ;) mialam dolaczyc dopiero po wizycie, ale chyba musze miec gdzie sie wygadac :)
Gratuluje wam wszystkim i trzymam kciuki za szczesliwe ciaze i zdrowe dzieci.
Gratulacje;)

Do góry