Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też były leciutkie tyle o ile [emoji16]Robilam tes ale kreska byla tak slaba ze nie jestem pewna czy faktycznie ja widze czy mam zwidy hahaha no nic. Czekam dalej. Kupilam juz nastepny zeby w weekend zrobic
Ja robiłam 5 dni przed @ wyszłam blada bardzo nie widoczna jedynie w świetle było ją widać jeszcze z moczu wieczornego następnego dnia powtórzyłam rano już lepiej było ale też blada poszłam tego samego dnia z krwi zrobić i dodatni wyszedł. Wczoraj robiłam kolejny rano już widoczna była i betę robiłam wczoraj 345,40 jutro powtórzenie mam nadzieję że rośnie. Wczoraj byłam u ginekologa aby mu powiedzieć dostałam duphaston bo za mną dwa poronienia.Mnie boli podbrzusze czasem piersi ale rzadko i mam wzdęcia.A @ powinnam dostać wczoraj albo dzisiaj bo różnie mam raz 30 lub 31 dcRobilam test ale kreska byla tak slaba ze nie jestem pewna czy faktycznie ja widze czy mam zwidy hahaha no nic. Czekam dalej. Kupilam juz nastepny zeby w weekend zrobic
To dla mnie jest nadziejaJa robiłam 5 dni przed @ wyszłam blada bardzo nie widoczna jedynie w świetle było ją widać jeszcze z moczu wieczornego następnego dnia powtórzyłam rano już lepiej było ale też blada poszłam tego samego dnia z krwi zrobić i dodatni wyszedł. Wczoraj robiłam kolejny rano już widoczna była i betę robiłam wczoraj 345,40 jutro powtórzenie mam nadzieję że rośnie. Wczoraj byłam u ginekologa aby mu powiedzieć dostałam duphaston bo za mną dwa poronienia.Mnie boli podbrzusze czasem piersi ale rzadko i mam wzdęcia.A @ powinnam dostać wczoraj albo dzisiaj bo różnie mam raz 30 lub 31 dc
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście że tak tylko powtórz testTo dla mnie jest nadzieja
Tak jest!Oczywiście że tak tylko powtórz test
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom