reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witaj w Naszym gronie[emoji3]
Rozgość się [emoji16]
Byłaś już lekarza?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..:)

Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..:)
Nie zapominaj o witaminach i kwasie foliowym. Trzymam kciuki [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Laleczki!
Chciałam pogratulować wszystkim Wam , które są po szczęśliwych wizytach i się cieszą. Cieszę się razem z Wami!
Współczuję przeziębien bo wien co to znaczy..5 dzień w domu z małą..ona oczywiście super, ale ja dentka..
Chociaz dzisiaj juz lepiej bo nie leci jak z kranu;). Ja się czuję zupełnie inaczej niz z córką w ciąży. Mam przeczucie, ze to mały rycerz tym razem;)

Witajcie Laleczki!
Chciałam pogratulować wszystkim Wam , które są po szczęśliwych wizytach i się cieszą. Cieszę się razem z Wami!
Współczuję przeziębien bo wien co to znaczy..5 dzień w domu z małą..ona oczywiście super, ale ja dentka..
Chociaz dzisiaj juz lepiej bo nie leci jak z kranu;). Ja się czuję zupełnie inaczej niz z córką w ciąży. Mam przeczucie, ze to mały rycerz tym razem;)
Ja też mam przeczucie na chłopaka [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry