komareczka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh.. Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w Naszym gronie[emoji3]Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh.. Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
WitajCześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh.. Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
Witamy [emoji4]Cześć dziewczyny, podczytuję Was już jakiś czas, nie miałam odwagi napisać heh.. Można jeszcze do Was dołączyć? Pewnie macie juz zwartą grupę, ale spróbować można
Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..Witaj w Naszym gronie[emoji3]
Rozgość się [emoji16]
Byłaś już lekarza?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zapominaj o witaminach i kwasie foliowym. Trzymam kciuki [emoji3]Tak byłam, tzn może zacznę od początku: staralismy się 9 miesięcy, to będzie nasze pierwsze bobo, test zrobiłam 30 grudnia i wyszła bladziutka kreska, poszłam na betę od razu i wyszła ciąża, ale zrobiłam przy okazji progesteron i jak zwykle byl niski, więc zaraz 2 stycznia popędziłam do mojej gin. Oczywiście nic nie było widać, jedynie pogrubione endometrium i mam wizytę 30 stycznia, żeby wszystko już było ładnie widać, serduszko itd. Na razie przyjmuję duphaston i czekam niecierpliwie na 30..
Ja też mam przeczucie na chłopaka [emoji4]Witajcie Laleczki!
Chciałam pogratulować wszystkim Wam , które są po szczęśliwych wizytach i się cieszą. Cieszę się razem z Wami!
Współczuję przeziębien bo wien co to znaczy..5 dzień w domu z małą..ona oczywiście super, ale ja dentka..
Chociaz dzisiaj juz lepiej bo nie leci jak z kranu. Ja się czuję zupełnie inaczej niz z córką w ciąży. Mam przeczucie, ze to mały rycerz tym razem
Kwas oczywiście też przyjmuję Jeszcze podczas starań przyjmowałam. Ile mniej więcej nas tu jest? Bo chyba sporoNie zapominaj o witaminach i kwasie foliowym. Trzymam kciuki [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest nas około 30Kwas oczywiście też przyjmuję Jeszcze podczas starań przyjmowałam. Ile mniej więcej nas tu jest? Bo chyba sporo