reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, a jak u Was z objawami? U mnie prawie nic, jedynie senność i lekki ból piersi na początku, ewentualnie czasem pobolewa mnie brzuch. Zero mdłości, zero wymiotów. Wiem, powinnam się cieszyć, ale wydaje mi sie to dziwne ;)

reklama
Dziewczyny, a jak u Was z objawami? U mnie prawie nic, jedynie senność i lekki ból piersi na początku, ewentualnie czasem pobolewa mnie brzuch. Zero mdłości, zero wymiotów. Wiem, powinnam się cieszyć, ale wydaje mi sie to dziwne ;)
Nie ma w tym nic dziwnego, miałam tak w poprzednich ciążach. I teraz też [emoji16]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie jeszcze mozesz dostac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo jeszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:

Ostatnia edycja:
Spokojnie jeszcze mozesz doatac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo keszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:
Nie robiłaś testu?

Spokojnie jeszcze mozesz doatac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo keszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:
Myślimy pozytywnie [emoji3]Bo jak nie to lanie[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam test 5 dni przed @ jak nie więcej nie pamiętam z nerwów @ do dzisiaj nie przyszła głowa do góry [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dosyć szybko zorientowałam się o ciąży i dodam że to niespodzianka pierwszy raz wyliczyłam źle dni płodne i owulację [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam na wizycie, w sumie niepotrzebnie, bo dostałam tylol skierowanie na usg za kilka tygodni i betę. Wiec muszę dalej czekać na dawno umówiona wizytę 24/01. Dobrze ze za free przynajmniej

Do góry