reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, a jak u Was z objawami? U mnie prawie nic, jedynie senność i lekki ból piersi na początku, ewentualnie czasem pobolewa mnie brzuch. Zero mdłości, zero wymiotów. Wiem, powinnam się cieszyć, ale wydaje mi sie to dziwne ;)

reklama
Dziewczyny, a jak u Was z objawami? U mnie prawie nic, jedynie senność i lekki ból piersi na początku, ewentualnie czasem pobolewa mnie brzuch. Zero mdłości, zero wymiotów. Wiem, powinnam się cieszyć, ale wydaje mi sie to dziwne ;)
Nie ma w tym nic dziwnego, miałam tak w poprzednich ciążach. I teraz też [emoji16]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie jeszcze mozesz dostac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo jeszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:

Ostatnia edycja:
Spokojnie jeszcze mozesz doatac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo keszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:
Nie robiłaś testu?

Spokojnie jeszcze mozesz doatac obiawow hehe chociaz moim glownym obiawem w pierwszej ciazy bylo spanie. Spalabym bez przerwy :D a teraz nie wiem bo keszcze za wcześnie. Siedze w pracy jak na szpilkach bo dzisiaj albo jutro wypada mi termin @ boje sie ze jednak przyjdzie i bede sie musiala z wami pozegbac:sorry2:
Myślimy pozytywnie [emoji3]Bo jak nie to lanie[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam test 5 dni przed @ jak nie więcej nie pamiętam z nerwów @ do dzisiaj nie przyszła głowa do góry [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dosyć szybko zorientowałam się o ciąży i dodam że to niespodzianka pierwszy raz wyliczyłam źle dni płodne i owulację [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam na wizycie, w sumie niepotrzebnie, bo dostałam tylol skierowanie na usg za kilka tygodni i betę. Wiec muszę dalej czekać na dawno umówiona wizytę 24/01. Dobrze ze za free przynajmniej

Do góry