reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

no właśnie chce wizytę mam dopiero 25 więc może któraś tu wie?;)albo mam prośbę do tych co mają wizytę zapytajcie czy jeśli przyjmowałam ovarin to dobrym pomysłem jest dalej go przyjmować:)dziękuję z gory

c55f0dw4ay49a7ki.png

Tola, myślę, że nie ma sensu dalsze przyjmowanie ovarinu, a na pewno powinnaś go odstawić jeśli przyjmujesz jakiś inny zestaw witamin dla kobiet w ciąży. Ovarin jest suplementem diety, który zawiera kilka witamin, które znajdują się też w suplementach dla ciężarnych i biorąć dwa takie preparaty możesz niechcący przyjąć podwojną dawkę np witaminy D bądz witamin z grupy B. Lepszym pomysłem będzie branie właśnie takiego zestawu typowo dla kobiet w ciąży albo po prostu samego kwasu foliowego.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaminy D, to się nie da przedawkować w naszym klimacie. Ale B już co innego.

Witam nową mamę, powodzenia.

Ja też się martwiłam, że nie mam mdłości. No to przywitałam się z toaletą w pięknym stylu. Eutyrox poszedł się... Muszę pogadać z endo co z tym fantem.

Zaraziłam się od małego i umieram. Ledwo 37.5, a zimno mi i mam dreszcze. Córa w nocy 39. Żyć nie umierać :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaminy D, to się nie da przedawkować w naszym klimacie. Ale B już co innego.

Witam nową mamę, powodzenia.

Ja też się martwiłam, że nie mam mdłości. No to przywitałam się z toaletą w pięknym stylu. Eutyrox poszedł się... Muszę pogadać z endo co z tym fantem.

Zaraziłam się od małego i umieram. Ledwo 37.5, a zimno mi i mam dreszcze. Córa w nocy 39. Żyć nie umierać :(

Współczuję grypki...
Mój nie tak dawno skończył chorować .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. To jakiś wstrętny wirus. Gorączka plus ból gardła. Ale małej szybko rośnie po lekach, więc się trochę martwię. Mam nadzieję, że to to samo, a nie jakaś zakaźna.

Widzisz karmelove . Dlatego nie ma co za szybko chodzić do lekarza i się stresować.

W poprzedniej ciąży chorowałam dużo. Zaczęło się od przeziębienia skończyło w 2 miesiącu na zapaleniu płuc. Tak to jest ciążować jesień-zima. Teraz pogoda jeszcze gorsza. Jedyny co to dbać o siebie i się oszczędzać. Choć łatwo powiedzieć.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koleżanka przedłużyła chorobowe znaczy to że będę mieć dalej tyle pracy...

Do góry