reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

no właśnie chce wizytę mam dopiero 25 więc może któraś tu wie?;)albo mam prośbę do tych co mają wizytę zapytajcie czy jeśli przyjmowałam ovarin to dobrym pomysłem jest dalej go przyjmować:)dziękuję z gory

c55f0dw4ay49a7ki.png

Tola, myślę, że nie ma sensu dalsze przyjmowanie ovarinu, a na pewno powinnaś go odstawić jeśli przyjmujesz jakiś inny zestaw witamin dla kobiet w ciąży. Ovarin jest suplementem diety, który zawiera kilka witamin, które znajdują się też w suplementach dla ciężarnych i biorąć dwa takie preparaty możesz niechcący przyjąć podwojną dawkę np witaminy D bądz witamin z grupy B. Lepszym pomysłem będzie branie właśnie takiego zestawu typowo dla kobiet w ciąży albo po prostu samego kwasu foliowego.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaminy D, to się nie da przedawkować w naszym klimacie. Ale B już co innego.

Witam nową mamę, powodzenia.

Ja też się martwiłam, że nie mam mdłości. No to przywitałam się z toaletą w pięknym stylu. Eutyrox poszedł się... Muszę pogadać z endo co z tym fantem.

Zaraziłam się od małego i umieram. Ledwo 37.5, a zimno mi i mam dreszcze. Córa w nocy 39. Żyć nie umierać :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaminy D, to się nie da przedawkować w naszym klimacie. Ale B już co innego.

Witam nową mamę, powodzenia.

Ja też się martwiłam, że nie mam mdłości. No to przywitałam się z toaletą w pięknym stylu. Eutyrox poszedł się... Muszę pogadać z endo co z tym fantem.

Zaraziłam się od małego i umieram. Ledwo 37.5, a zimno mi i mam dreszcze. Córa w nocy 39. Żyć nie umierać :(

Współczuję grypki...
Mój nie tak dawno skończył chorować .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. To jakiś wstrętny wirus. Gorączka plus ból gardła. Ale małej szybko rośnie po lekach, więc się trochę martwię. Mam nadzieję, że to to samo, a nie jakaś zakaźna.

Widzisz karmelove . Dlatego nie ma co za szybko chodzić do lekarza i się stresować.

W poprzedniej ciąży chorowałam dużo. Zaczęło się od przeziębienia skończyło w 2 miesiącu na zapaleniu płuc. Tak to jest ciążować jesień-zima. Teraz pogoda jeszcze gorsza. Jedyny co to dbać o siebie i się oszczędzać. Choć łatwo powiedzieć.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koleżanka przedłużyła chorobowe znaczy to że będę mieć dalej tyle pracy...

Do góry