reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ooo, bardzo miłe tematy [emoji16]. Mam sporo po synku, jak będzie chłopiec to luz, jak dziewczynka to mam koleżankę, której mała ma 3 miesiące. Nie kupuje nic do połowy. Chyba że jakiś drobiazg jak się dowiem jaka płeć.

Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać przeprowadzki [emoji16]. Tu czeka mnie planowanie, kupowanie,...

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Poszłam zrobić herbatę a tu tyle już napisałyscie ;) Dla dziewczynki rzeczy mam choć wózek to taki unisex więc i dla chłopca będzie. W sumie mam wszystko, przewijak, łóżeczko, fotelik, zabawki więc choć uwielbiam kupować takie rzeczy tym razem będę się ograniczała;)

w5wqzbmhtbjgomj7.png

reklama
Ja swoimi przeczuciami odnośnie płci się nie kieruje bo zawsze jest błędne. Czuje chłopca, ale mój narzeczony mówi ze 100% dziewczynka bo wyglądam i czuje się tak samo jak ostatnio ;)

Zobaczymy jak to będzie :)
Ja powiem Wam ze nie mam nic po synu, tyle lat minęło i tyle razy się przeprowadzaliśmy, ze nie zostało mi nic :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry