reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@StarAnia super wieści tak trzymać

@joanna Ogólnie nie zazdroszczę takich klientów a chyba sporo się zdarza co? My też mamy taką jedna klientek do tego stopnia, że jak wychodzi do oddziału to kolega idzie od razu po odświeżacz powietrza z WC a jak ona wychodzi to psika po całym pomieszczeniu
@Alkihisa trzymam kciuki aby wredna ciocia cie nie odwiedziła.
@karmelovelatte po takim dniu to tylko zmykaj do łóżka odpoczywać -jutro nowy lepszy dzień.

U mnie bez zmian tzn. Nogi to z tyjacej mej dupeczki mogę wyjąć tak bolą (dzięki za podpowiedź z magnezem). Właśnie szykuję się do kompieli :) jutro na 19:15 wizyta ciekawe co będzie po niej. Dziś z rana mieliśmy zebrania i moja kiero powiedziała że jej przez dwa tygodnie nie będzie bo jej córeczka musi mieć naświetlania oczka i ćwiczenia (ucieka jej oczko) biedna mała bo jest cudowna ale kierowniczki nie ma być przez dwa tygodnie.co za tym idzie więcej obowiązków zwalonych na mnie :( rozważam w zaleznosci od jutrzejszej wizty powiedzieć w pracy o co kaman aby wzieli na mnie poprawkę.
Dziś znowu było siedzenie po godzinach :(
Porusze pewien temat - czytacie, czytaliście, lub macie zamiar poczytać jakieś tematyczne książki? Jakieś macie co do podzielenia się tytułami?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po pracy ale miałam dziś taki sajgon ze szok:( jestem wykończona
Ja @ po porodzie nie miałam 1,5 roku dotąd dopóki karmiłam i wcale nie tęskniłam za @
@StarAnia super wieści dobrze ze wszystko Okey to teraz rośnijcie zdrowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wow 1,5 roku? Zazdroszczę! Córkę karmiłam 21 miesięcy ale mnie nie ominęła ta jędza [emoji23]

w5wqzbmhtbjgomj7.png

@joanna Ogólnie nie zazdroszczę takich klientów a chyba sporo się zdarza co? My też mamy taką jedna klientek do tego stopnia, że jak wychodzi do oddziału to kolega idzie od razu po odświeżacz powietrza z WC a jak ona wychodzi to psika po całym pomieszczeniu
@karmelovelatte po takim dniu to tylko zmykaj do łóżka odpoczywać -jutro nowy lepszy dzień.

U mnie bez zmian tzn. Nogi to z tyjacej mej dupeczki mogę wyjąć tak bolą (dzięki za podpowiedź z magnezem). Właśnie szykuję się do kompieli :) jutro na 19:15 wizyta ciekawe co będzie po niej. Dziś z rana mieliśmy zebrania i moja kiero powiedziała że jej przez dwa tygodnie nie będzie bo jej córeczka musi mieć naświetlania oczka i ćwiczenia (ucieka jej oczko) biedna mała bo jest cudowna ale kierowniczki nie ma być przez dwa tygodnie.co za tym idzie więcej obowiązków zwalonych na mnie :( rozważam w zaleznosci od jutrzejszej wizty powiedzieć w pracy o co kaman aby wzieli na mnie poprawkę.
Porusze pewien temat - czytacie, czytaliście, lub macie zamiar poczytać jakieś tematyczne książki? Jakieś macie co do podzielenia się tytułami?

Miałam "W oczekiwaniu na dziecko" a później "pierwszy rok dziecka" :)

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Miałam "W oczekiwaniu na dziecko" a później "pierwszy rok dziecka" :)

w5wqzbmhtbjgomj7.png
Tak te faktycznie są super. Pierwszy rok życia była moją encyklopedia na studiach :) te książki to chyba podstawa. Polecam też w oczekiwaniu na ciążę. Czy poza tymi coś jeszcze wpadło ci w ręce?

Codziennie minimum jeden taki klient...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak te faktycznie są super. Pierwszy rok życia była moją encyklopedia na studiach :) te książki to chyba podstawa. Polecam też w oczekiwaniu na ciążę. Czy poza tymi coś jeszcze wpadło ci w ręce?

Miałam jeszcze "Ciąża tydzień po tygodniu" jednak najbardziej odpowiadała mi ta o której wspomniałam wcześniej :) A co studiowałaś?

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Jak wyżej, też mam te książki. Poza tym jeszcze jakieś starsze różne. Fajnie było poczytać w ciąży pierwszej, teraz zdam się na inne źródła [emoji23].

Ale mam ochotę na WieśMaca! [emoji488]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

A co powiecie o tych dotyczacych cwiczen w ciazy? Lewandowskiej, Gacki? Jesli ktos regularnie nie trenowal to tez sa odpowiednie, czy raczej dla sportsmenek..?

oar8vfxmot2h0mys.png

reklama
Macie silny ból głowy? Bo boje się najgorszego że robiłam test 4dni przed @ z krwi i pozytywny chciałam się upewnić ale przeczytałam że się nie robi testów przed bo może przyjść @ wtedy jest płacz i doszło do samoistnego poronienia? Wtedy też taki ból miałam przed poronieniem.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnoe dzisiaj straaasznie głowa boli. Jakoś nie powiązałam tego z ciążą...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry