reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Dzięki kurcze ja core już ponad 3 lata mam na piersi, a wolności od @ po porodzie tylko pół rokuJa już po pracy ale miałam dziś taki sajgon ze szok jestem wykończona
Ja @ po porodzie nie miałam 1,5 roku dotąd dopóki karmiłam i wcale nie tęskniłam za @
@StarAnia super wieści dobrze ze wszystko Okey to teraz rośnijcie zdrowo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Kniucha co do ksiazek, to planuje coś o porodzie naturalnym - mam plan "odczarować" swój pierwszy poród, który był koszmarny i tym razem mieć wspomnienia piękne, a nie traumatyczne. W ramach rozrywki polecam "Polityka karmienia piersią", bardzo ciekawa pozycja. Z tych książek odnośnie rodzicielstwa polecam "Księgę rodzicielstwa bliskości", "Nie z miłości" i parę innych pozycji, ale to długa wyprawa
Kniucha
Zaciekawiona BB
Z wykształcenia jestem psychologiem klinicznym dzieci i młodzieży. W czasie studiów pracowałam z dziećmi z autyzmem potem w szkole z trudną młodzieżą. Moja wymarzona praca to właśnie terapia dzieci autystycznych ale niestety moja choroba nie pozwalała mi kontynuować tej ścieżki zawodowej. Trzeba było iść za pracą, wiec wykonywany zawód to sprzedawca
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleczka
Fanka BB :)
@StarAnia jeśli chodzi o porod naturalny spróbuj znaleźć cos o porodzie w wannie, moja koleżanka tak rodziła 2 dziecko i bardzo chwalila, mówiła że odczucia bólu jakby mniejsze. A najlepiej poszukaj dobrej, polecanej położnej i wazne zeby wami " zaiskrzylo" ja miałam niby polecaną położną i w sumie myślę ze bez niej moj porod trwalby dużo dłużej, ale brakowało mi chemii.. nie wiem jak to ująć.
Kniucha
Zaciekawiona BB
O właśnie ja to zaliczam się do tych co regularnie nie ćwiczą jak to koleżanka z pracy mi kiedyś powiedziała ty to fit nie jesteś raczej fat (waze 60-61kg) polecicie jakieś ćwiczenia?A co powiecie o tych dotyczacych cwiczen w ciazy? Lewandowskiej, Gacki? Jesli ktos regularnie nie trenowal to tez sa odpowiednie, czy raczej dla sportsmenek..?
D
Deleted member 178444
Gość
Ja już wiem, że będę rodzić z doula. Chcę kogoś, kto jednocześnie będzie wiedział jak mi ulżyć, a w chwilach słabości przypomni mi, czego chciałam. Także to już wiem na pewno@StarAnia jeśli chodzi o porod naturalny spróbuj znaleźć cos o porodzie w wannie, moja koleżanka tak rodziła 2 dziecko i bardzo chwalila, mówiła że odczucia bólu jakby mniejsze. A najlepiej poszukaj dobrej, polecanej położnej i wazne zeby wami " zaiskrzylo" ja miałam niby polecaną położną i w sumie myślę ze bez niej moj porod trwalby dużo dłużej, ale brakowało mi chemii.. nie wiem jak to ująć.
Kniucha
Zaciekawiona BB
Lista już zaktualizowana.Dzięki kurcze ja core już ponad 3 lata mam na piersi, a wolności od @ po porodzie tylko pół roku [emoji14]
@Kniucha co do ksiazek, to planuje coś o porodzie naturalnym - mam plan "odczarować" swój pierwszy poród, który był koszmarny i tym razem mieć wspomnienia piękne, a nie traumatyczne. W ramach rozrywki polecam "Polityka karmienia piersią", bardzo ciekawa pozycja. Z tych książek odnośnie rodzicielstwa polecam "Księgę rodzicielstwa bliskości", "Nie z miłości" i parę innych pozycji, ale to długa wyprawa
U mnie będzie na 100% cesarka (O ile nic sie nie wydarzy) zbiera się na to kilka dolegliwości
reklama
M
Mrs_M
Gość
Czesc Dziewczyny
Wyglada na to, ze moge do Was dolaczyc Termin 15 wrzesnia. Jestem po dlugich staraniach i kilku wczesnych poronieniach, wiec panikuje przy kazdym najmniejszym ukuciu w podbrzuszu, ale staram sie byc dobrej mysli Usg dopiero na koniec stycznia.
Spokojniej ciazy wszystkim zycze!
PS. Ja tez chetnie dolacze do grupy zamknietej
Wyglada na to, ze moge do Was dolaczyc Termin 15 wrzesnia. Jestem po dlugich staraniach i kilku wczesnych poronieniach, wiec panikuje przy kazdym najmniejszym ukuciu w podbrzuszu, ale staram sie byc dobrej mysli Usg dopiero na koniec stycznia.
Spokojniej ciazy wszystkim zycze!
PS. Ja tez chetnie dolacze do grupy zamknietej