reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć kobietki :) a ja jade do pracy i marzę o kawusi :) wczoraj pół dnia i cały wieczór mnie mdliło. Dzisiaj wciągnęłam kawałek bułki 0,5h przed wstaniem z łóżka i jak narazie jest ok.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki :) a ja jade do pracy i marzę o kawusi :) wczoraj pół dnia i cały wieczór mnie mdliło. Dzisiaj wciągnęłam kawałek bułki 0,5h przed wstaniem z łóżka i jak narazie jest ok.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję mdłości [emoji17] u mnie jak narazie cisza [emoji50] oby nie cisza przed burzą [emoji23]

Cześć:) piszecie o kawie a mnie na sam zapach kawy odrzuca. Ciężko bez kawy ale muszę dać radę. Pół nocy nie spałam bo mi wszystko wirowało. Dziwne są te zawroty głowy.
Córka je i ogląda bajkę a ja wróciłam do łóżka

Cześć:) piszecie o kawie a mnie na sam zapach kawy odrzuca. Ciężko bez kawy ale muszę dać radę. Pół nocy nie spałam bo mi wszystko wirowało. Dziwne są te zawroty głowy.
Córka je i ogląda bajkę a ja wróciłam do łóżka
No jest ciężko. Ja zawsze piłam dwie dziennie a teraz ograniczam do jednej,ale w południe bardzo mi brakuje tej drugiej kawy i głowa boli z braku.

3 klientki. Dwa pedi i 1 akryl. I ten akryl mnie martwi właśnie. Mimo,że to uwielbiam

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Witam się dziś i ja wczoraj byłam w pracy 12 h ale dziś na szczęście wolne. Oj ja tez dużo kawy przed ciaza piłam ja to nawet 3-4 ale teraz tez ograniczam się do jednej a popołudniu zamiast jawy drzemka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Akryl jest bardzo łatwy w opanowaniu niestety liquid nie jest zdrowy. Muszę poczytać czy mogę pracować w ten sposób

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

reklama
Do góry