reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć kobietki :) a ja jade do pracy i marzę o kawusi :) wczoraj pół dnia i cały wieczór mnie mdliło. Dzisiaj wciągnęłam kawałek bułki 0,5h przed wstaniem z łóżka i jak narazie jest ok.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobietki :) a ja jade do pracy i marzę o kawusi :) wczoraj pół dnia i cały wieczór mnie mdliło. Dzisiaj wciągnęłam kawałek bułki 0,5h przed wstaniem z łóżka i jak narazie jest ok.

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję mdłości [emoji17] u mnie jak narazie cisza [emoji50] oby nie cisza przed burzą [emoji23]

Cześć:) piszecie o kawie a mnie na sam zapach kawy odrzuca. Ciężko bez kawy ale muszę dać radę. Pół nocy nie spałam bo mi wszystko wirowało. Dziwne są te zawroty głowy.
Córka je i ogląda bajkę a ja wróciłam do łóżka

Cześć:) piszecie o kawie a mnie na sam zapach kawy odrzuca. Ciężko bez kawy ale muszę dać radę. Pół nocy nie spałam bo mi wszystko wirowało. Dziwne są te zawroty głowy.
Córka je i ogląda bajkę a ja wróciłam do łóżka
No jest ciężko. Ja zawsze piłam dwie dziennie a teraz ograniczam do jednej,ale w południe bardzo mi brakuje tej drugiej kawy i głowa boli z braku.

3 klientki. Dwa pedi i 1 akryl. I ten akryl mnie martwi właśnie. Mimo,że to uwielbiam

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Witam się dziś i ja wczoraj byłam w pracy 12 h ale dziś na szczęście wolne. Oj ja tez dużo kawy przed ciaza piłam ja to nawet 3-4 ale teraz tez ograniczam się do jednej a popołudniu zamiast jawy drzemka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Akryl jest bardzo łatwy w opanowaniu niestety liquid nie jest zdrowy. Muszę poczytać czy mogę pracować w ten sposób

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

reklama
Do góry