reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@Brrrownie pocieszę Cię ze te wszystkie pysznosci też uwielbiam i tez mi ciężko.
Jesli chodzi o sery to ważne żeby były z mleka pasteryzowanego owszem, ale te z pleśnią są niewskazane.
@StarAnia może za płytko zaaplikowałaś tabletkę wieczorem?

reklama
A dodam że w przypadku łososia wedzonego na zimno to niestosuję się i wcinam, bo uwielbim i strrasznie mi smakuje

@Brrrownie i @Aleczka to ja tez shusi winko i sery wszelkiego rodzaju kocham ale nic trzeba się przemęczyć .... choć wczoraj moja ferajna wcianala właśnie pizzę z serkiem kozim i blue i tak mnie kusiło ale dałam rade i zostałam przy pepperoni :)

Myślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz..;), jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa;)

reklama
No dobra mamy pierwsze mdłości na zapach. Mój mąż jest wielkim fanem chipsów i otworzył siebie paczkę i zapachniało reakcja natychmiastowa :( może tym sposobem się oduczy :) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry