reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Myślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz..;), jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa;)

Właśnie doatego że mam taką możliwość to korzystam jak mogę.
Mnie mdłości męczyły wczoraj, dzisiaj jest ok ;) troche osłabiona jestem ale w ostatnich dniach to taka norma więc przywykłam :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz..;), jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa;)
Zdecydowanie się zgadzam ;) mdłości czy nie dziecku trzeba coś ugotować

Matko ale mam dziś mdłości [emoji19] wzięłam 2 łyki kawy z ekspresu i zjadłam pół Kinder Bueno i koniec, załatwiona na amen.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Odszczekuje poranne marudzenie o braku mdłości. Od pół godziny przytyłam się z kibelkiem... Mam nadzieję, że to sprawka Grocha :)

Na bank sprawka groszka. Ciekawe kiedy pozostałe dziewczyn, które jeszcze nie mają objawów wkrocza do grona :) U mnie aktualizacja taka ,że odezwał się endokrynolog i mam badania zrobić szybkiej i wpaść do niego na wizytę. No i zaczęło się kombinowanie jak ogarnąć wszystko nie mówiąc w pracy :) badanie zrobię we wtorek z rana, najwyżej się spóźnię do pracy. Kurczaki zaczęłam się stresować powrotem do pracy po urlopie :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kniucha czyli tak jak u mnie GROSZEK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] która jeszcze groszka ma ;) ja jak narazie zero objawów dziś nie wiem czy się martwić czy cieszyć ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też niestety się dołączam do grona tych co maja objawy...mdłości od wczoraj rano, na szczęście puki co obyło się bez wymiotów...do tego okropne zmęczenie i zawroty głowy. Coś czuje, że będzie podobnie jak w pierwszej ciąży ;(

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kniucha czyli tak jak u mnie GROSZEK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] która jeszcze groszka ma ;) ja jak narazie zero objawów dziś nie wiem czy się martwić czy cieszyć ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez w zasadzie bezobjawowo. A Ty ktoy tydzien ciazy? Kiedy masz wizyt u gina?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry