Ewarut
Fanka BB :)
Witaj w klubie....Mi się strasznie kręci w głowie...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie....Mi się strasznie kręci w głowie...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz.., jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa
Zdecydowanie się zgadzam mdłości czy nie dziecku trzeba coś ugotowaćMyślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz.., jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa
Kniucha czyli tak jak u mnie GROSZEK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] która jeszcze groszka ma ja jak narazie zero objawów dziś nie wiem czy się martwić czy cieszyć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom