reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To ja jakies przeczucie mam ze bedzie chlopak ale moze dlatego ze mowimy o nim GROSZEK :) tez mam bardziej smak na kwasne, slodkie zjem ale ciut I juz starczy a kawe pije rano slaba naturalna :)

gann3e3k5wou767o.png

reklama
Witajcie,
pewnie wszystkie zaraz mnie skrytykujecie, ale ...
Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... nieplanowanej ciąży. Mam 40 lat, strach że całe moje życie zostanie przewrócone do góry nogami, że jestem za stara, że strasznie przytyję a juz waze 85 kg przy wzroscie 168:((((((((((((
Nie poszłam nawet jeszcze do ginekologa, nikomu nie powiedziałam o ciąży .... brak mi sił

U mnie bladzioszek wyszedł 4 dni przed @.

Faktycznie drogie u Was te badania. Ja robiłam w Warszawie za 15 zł. To prawie tyle, co test ciążowy, a pewniejsze i precyzyjne.

Ja też piję normalną kawę. Codziennie rano, zaraz po przyjściu do pracy. Taki poranny rytuał [emoji4].

Mój M. mówi, że to chłopak. Mama, że dziewczyna... a mi się to codziennie zmienia [emoji23]. Dzisiaj obstawiam chłopca!
A można wiedzieć gdzie taką tanią betę robisz?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(

StarAnia, odpocznij i zaufaj lekarzowi, może przyniesie to trochę ukojenia i spokoju. Powiedział, że jest przekonany, to musiał być przekonany. Nie sądzę, żeby powiedział to ot tak sobie w takiej sytuacji.

Przytulam [emoji256].

StarAnia, odpocznij i zaufaj lekarzowi, może przyniesie to trochę ukojenia i spokoju. Powiedział, że jest przekonany, to musiał być przekonany. Nie sądzę, żeby powiedział to ot tak sobie w takiej sytuacji.

Przytulam [emoji256].
Odpocznę. Zezre pizzę.

reklama
Cześć, jestem tu nowa:-) długo z mężem staraliśmy się o ciążę, zdecydowaliśmy się na invitro, dziś jestem w 5 tyg ciąży bliźniaczej :-) trochę szok, zaskoczenie na pewno nie, ale był to najmniej oczekiwany scenariusz. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)
Witaj! Super i gratuluję :D

Do góry