reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie,
pewnie wszystkie zaraz mnie skrytykujecie, ale ...
Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... nieplanowanej ciąży. Mam 40 lat, strach że całe moje życie zostanie przewrócone do góry nogami, że jestem za stara, że strasznie przytyję a juz waze 85 kg przy wzroscie 168:((((((((((((
Nie poszłam nawet jeszcze do ginekologa, nikomu nie powiedziałam o ciąży .... brak mi sił
Witaj [emoji2] głowa do góry nie smuć się ... Nie stresuj się wiekiem[emoji2]
Zapisz się do lekarza , będzie dobrze [emoji106]

reklama
Cześć, jestem tu nowa:-) długo z mężem staraliśmy się o ciążę, zdecydowaliśmy się na invitro, dziś jestem w 5 tyg ciąży bliźniaczej :-) trochę szok, zaskoczenie na pewno nie, ale był to najmniej oczekiwany scenariusz. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)
Witaj[emoji2] cieszę się że Ci się udało i w końcu będziecie mieć upragnione dzieciątko a właściwie dzieciaczki. Bliźniaki moje marzenie [emoji2]
Będzie dobrze [emoji2]

Witajcie,
pewnie wszystkie zaraz mnie skrytykujecie, ale ...
Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży ... nieplanowanej ciąży. Mam 40 lat, strach że całe moje życie zostanie przewrócone do góry nogami, że jestem za stara, że strasznie przytyję a juz waze 85 kg przy wzroscie 168:((((((((((((
Nie poszłam nawet jeszcze do ginekologa, nikomu nie powiedziałam o ciąży .... brak mi sił

Znam babkę, która zaliczyła taką cudowną wpadkę w wieku 46 lat. Urodziła zdrowego chłopca, mojego kochanego M. Oczko w głowie, pociecha, radość... i najukochańsze dziecko [emoji4].

Twoje emocje są całkowicie zrozumiałe, daj sobie czas, przetraw, wypłacz, wyśmiej... i cokolwiek innego. Później będziesz przeszczęśliwa. Serdecznie Ci gratuluję [emoji106][emoji119]. Spokojnej ciąży [emoji106].

Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(

Witaj Julia. Masz już dzieci? Daj sobie czas, oswoisz się z ciążą. Na radość przyjdzie czas. Moja ciąża to wpadka na antykoncepcji, też jestem przerażona. Będę miała 3 dzieci co dwa lata, z karierą mogę się pożegnać. Ale o tą małą istotkę już się martwię.

Dziewczyny *spam*... To sam cukier :D jedynie krople do nosa są spoko.

Starania trzymam kciuki.

Różne bóle, ciągnięcia, nawet bóle jak na okres są normalne. To nie znaczy, że macie od razu kłaść się do łóżka i iść na L4. Oczywiście nie mówię tu o ciągłym bólu. Ale ciało już się szykuje na to co się wydarzy w ciągu najbliższych miesięcy.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spam to P R E N A L E N [emoji23]

A któraś pytała o przyrost bety. W 48h min 66%

Ewarut a po cc nie boli?
Ja się panicznie boję znieczulenia i CC właśnie. Mam za sobą jeden mega długi poród - 24 h od odejścia wód i drugi jak dla mnie ekspres 5 godzin od początku skurczy, niecałe dwie w szpitalu. Mogłabym rodzić tak codziennie, tylko niech ktoś za mnie w ciąży pochodzi :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry